Originally Posted by
heval
Hisse bilançosuna göre ucuz ama Yabancı da olmadığına göre Patron hariç kimse bu kadar lotu yerinden oynatamaz...Lot sayısı düşük olsa bir grup girip malı yukarı sürerdi....
İnşallah temettü hissesi olur...
Not:Vakbn da yabancı süpürene kadar tahtada milleti jöleli ekibi yıllarca düdükleyip durdu...
gören de erdemir hakkında konuşuyorsunuz sanar.. şirketin % 58'i halka açık olsa da 512 milyon piyasa değeri olan ufak bir şirketten bahsediyoruz.. koca koca şişeler petkimler gidiyor gidecek olunca.. bu ne ki.. işler iyi gitsin, bilançolar iyi gelsin ama bugün ama yarın uçurtma olur bu da.. ama 1 yıllık büyüme bana göre vasatın biraz üstü.. satışlar parasal olarak artmış olsa da satılan toplam ambalaj sayısındaki azalma düşündürüyor. 2 hafta önce portföye koydum 10 hisseden birisi olarak eşit payla.. ama kafamda bazı soru işaretleri de yok değil.. borçluluk probleminin olmaması güzel.. avrupa'da gıda krizinin olması buradan oraya ihracaatı artıracak olduğu için gıda ambalajına talepler de artabilir. keşke sarten halka açık olsa, ona talip olurdum, ama bntas ile idare edeceğiz artık.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri