Sayfa 465/781 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Sponsor olma, hedef kitleye ulaşma ve tüketici gözünde marka sadakati arttırma açısından tercih edilen bir yöntemdir. Sponsor olan firmalar genellikle hedef kitlesini çekebilecek bir pazar tercihinde bulunarak marka farkındalığını pekiştirmeyi amaçlamaktadır.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Qatar Airways ile anlaşmadır diye umut ediyorum.

Sponsorluk olursa üzülürüm…
    Üzüldüm...

Üzülmemin nedeni Qatar Airways ile ortaklık beklememdi.

Yoksa çok başarılı bir iş.

3.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Üzüldüm...

Üzülmemin nedeni Qatar Airways ile ortaklık beklememdi.

Yoksa çok başarılı bir iş.
    O mevzu bu kadar dillendirildiyse bence yine olma ihtimali var. Yalnız onu böyle davullu zurnalı değil de daha farklı açıklarlar.

4. endekste hemen kucuk bir kar satısı gercekleşşe hemen ilk thy yi satıyorlar ne zaman kurtulacak bu baskıdan bakalım bekleyip gorucez

5. Pegasus hava yolu da bizimkisi Kamil Koç falan mı?

6.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Pegasus hava yolu da bizimkisi Kamil Koç falan mı?
    aynen kardemiri kaşla goz arasında tavan yaptılar biz ne zaman tavan gorucez

7. Kağıt ağır, BoFA nötr bile olsa açıkçılar üşüşüyor tahtaya. BoFA ile birlikte malın altına yatan kurum yok benim gördüğüm. Fonlar zaten alacağını almış herkes hold pozisyonda. Açıkçı ve abritrajcılar asıl hacmi yaratıyor zaten tahtada.

8. Bu güzel beklentileri bozacak şu ana kadar konuşulmamış en ciddi riskin dara düşmüş bir kamunun şirketi olduğunu düşünüyorum. Bilançoyu bozabilmesi çok zor olmasa gerek. Nereye olduğu belirsiz aktarımlar mesela.

Sayfa 465/781 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •