kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bu hisse,İsmi gibi gerçekten gübre imiş.
Manda gübresi gibi,yayıldıkça yayılıyor..
Salı da sallandı,69.20 ye..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
merak etme sn kar-adam daha çok boşluklar doldurur bu milishesabıma göre şu kırmakda zorlandıgı direnç vardı 230=57,5 ahanda oraya kadar da sürebilir haysiyetsiz dün ben baktım hesaba geçmiş 1000 lot olmuş 4000 lot ben de geri basıyor bu hınzır diye 75-77 arası 3000 ini göndermiştim bilsem 1000 ligi de gönderirdim ama işte insanı beklentiye sokup yavaş yavaş puştluk yapacagını bile bile insan lades diyor haysiyetsizde genede ümidimi yitirmedim bir gün gerçek degerine s.....e s..... gidecek dönüşünü bekleyip ek yapacagım geri haysiyetsize
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
[QUOTE=mercek2;6084756]merak etme sn kar-adam daha çok boşluklar doldurur bu milishesabıma göre şu kırmakda zorlandıgı direnç vardı 230=57,5 ahanda oraya kadar da sürebilir haysiyetsiz dün ben baktım hesaba geçmiş 1000 lot olmuş 4000 lot ben de geri basıyor bu hınzır diye 75-77 arası 3000 ini göndermiştim bilsem 1000 ligi de gönderirdim ama işte insanı beklentiye sokup yavaş yavaş puştluk yapacagını bile bile insan lades diyor haysiyetsizde genede ümidimi yitirmedim bir gün gerçek degerine s.....e s..... gidecek dönüşünü bekleyip ek yapacagım geri haysiyetsize[/QUOT
Siz gene erken ve uyanık davranmışsınız..
Maalesef,İnsanın baazen eli ayağına dolaşıyor,Yapmaman gerekenin tersini yapıveriyor...Aynen Benim tam tersini yaptıgım gibi...
Borsa da coşku var,Hisse de bölünme sonrası yukarı yönde devam eder,düşüncesi ile 78 TL den aldım..
Gelinen ve gidilen durum benim için tamamen hüsran oldu..Zarar % 10 u geçti.((-:..
SPK nın Bedelsiz onayı ile Hissenin harekete başladığı fiyat 241. TL civarında idi..Eger Tekrar o noktaya kadar düşüş devam ederse .( ben pek ihtimal vermiyorum.) uzun süre eziyet ve bu gübrenin pis kokusunu çekeriz,diye düşünüyorum..
Eger.Teknik anlamda tüm boşlukları dolduracak ise,Perşembe günü ABD nin açıklayacağı Faiz kararı bahane edilerek uygularlar,diye düşünüyorum..
Üstadım 40 milyon dolar, işin latifesiydi.
Lotlar sirketin borsa hesabina yansımadığı için öyle demistim.
4 le çarpacaktın.
Gelelim bu milisin yaptığına.
Tam bir zalimlik bunların yaptıgı.
Satanlar elbet aşağıya gelip almak isteyecektir.
Ben aşağı gelme temennisinde değilim.
Böyle nereye kadar devam edecek.
Yarın ola hayrola.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki gün üst üste tavan yaptı, spk puştoğulları neler oluyor diye nota gönderdi.
Aşagı gelince, gavatoğullarında tık yok.
ALLAH belanizı versin spk.
Kan emici vampiroğulları hepsi.
Sanki sirket boka batmış.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri