Aynen arkadaşım.kurbağa gibi alıştıra alıştıra 1.59 ye dayadılar bir ani sarsılmada soluğu nerede alacağı belli değil.
Aynen arkadaşım.kurbağa gibi alıştıra alıştıra 1.59 ye dayadılar bir ani sarsılmada soluğu nerede alacağı belli değil.
1,51e 55000 lotsatış 1,49a 49000 alış yazarak işlem yapan küçük bir tahta yapıcımız var.idare etcez gari.
Hisse yavaş yavaş dengelenmeye başladı.alt kademelere alıcılar geliyor.euronun yükseliyor olmasida sirket için avantaj.eylul başında teslim edilecek 2 adet dükkana gelince.internetten alanyadaki satilik dükkânlar arastirildiginda metrekare fiyatlarinin 3.79 euro olduğu görülüyor.bu fiyat alanyanin iç kesimlerinin fiyatlari. Ulasin dukkanlari denize sifir konumda.2 dukkanin toplami en az 3250 metrekare olacağı dusunulurse konutları hesaba katmadan bile çok büyük bir gelir kaynağı söz konusu.antalya ve alanyada bu yılki rekor turist artışı da ayrı degerine değer katacak bir durum.eylul başı gibi inşaatı bitirilecek olan bu dukkanin halen beklentisinin alınmamış olması ve hisse fiyatina yansımaması enteresan.su anda hissenin yüzüne bakmayan insanlar yarin hisse yükselişe gectiginde tavandan sıraya girecekler bana göre.sabir borsada kazanmanin en büyük kuralıdır.kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
1,55e kadar kim aldı gören var mı???
ben biraz elden çıkardım çunki son bi 1,48e daha düşürebilir ama az kaldı buyuk yükselişe..iztarın aynı hareketini yapıyor,yapacak işlalh....
1.57 de iyi bastı kağıdı bişey olacağı Yok heyecan yapmayın
Şuan bu şekilde, küçük lotlarla alan Şekerdi, büyük alım Garantiden ve farklı 3-5 kurumdan oldu
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Endeks bozacağını anladı balık,yeni köleler arıyor bence boynunuza zinciri vurmasın
Yer İmleri