Başkanım işin gücün 69 da denetçi hobisi gibiOriginally Posted by ayhan53;60846 ki34
Mimarlar odası Ankara şubesi başkanı İçişleri bakanlığı kararı ile ihrac edilmiş. Bir nevi KHK sonra diyorlar ki sesini çıkar itiraz et. İtiraz eden ya Silivri ye ya KHK ile ihraç.
Borsanın şu sıralarda longcular için durumu.
https://www.youtube.com/watch?v=DT8y4-pc6RE&t=5s
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
63 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 63 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası bulunan S.K. (24) isimli kadın, polisin operasyonu ile yakaladı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...alandi-1977462
Gecen kaldigim otelin faturasi gecmis mesajlarimda mevcut merak ediyorsan gecmis mesajlara bakabilirsin
kabaca ozetliyeyim 6 geceligine 51.000 tl vermistim [ dolar kuru 7.50 ]
Esim otelin kuyumcusuna zumrut bir set gordu resmini cekiyordum eleman abi bosuna sorma burdan daha ucuzunu bulamazsin dedi resmi ve bilgileri kuyumcu arkadaslara gonderdim dedigi dogru idi ordaki fiyati kimse veremedi 14.000$ a ordan aldim
Esim bir saat gordu hosuna gitti sanirim 4000$ da ona vermistim
Bahsis olayina gelince sabah odadan cikmadan once duzenli 200 yada 400 tl birakiyordum onlarin bana not biraktigi zarfin icine ve tesekkur mesaji ile birlikte
sabah ogle aksam hatta getirdikleri cay icin bile bahsislerini fazla fazla aldilar 51bin otele verdi isem sanirim 7-8 binde tip olarak dagilmistir
diger kucuk harcamalari yazma ihtiyacina gerek yok
uzun lafin kisasi o 6 gunluk tatilde benim cebimden yaklasik 35-40bin$ gibi rakam cikti
bu yil tecihimi TR deki otellerden yana kullanmadim sebebi ise gecen sene 51 bin olan yerin bu yil 196bin tl istemesi ve yurtdisinin cok cok daha ucuz olmasi
196 bin tr deki bir otelere verecegime yurt disi cikis sorunum olmadigi icin o ucrete 10 sefer yurtdisi tatili yaparim[alisveris haric]
4 zeytin ornegini anlamayip tey gecmeye calisiyorsun belki bunlar anlamanda yardimci olur
bir onceki mesajda da yazdim genelleme yapiyorsan genel olarak gorduklerini yaz otelde kendi yaptiklarini degil
Hatta sunuda sorayim Mersin Susanoglunda kucuk bir pansiyonda kalip ordaki yaptiklarini ve izlenimlerinimi yazdin acaba ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yerliye Pahali yabanciya ucuz olmasinin en buyuk sebebi
Seyahat acentalarinin sezon bitiminde odalari almasi. adamin 100 odasi varsa 90 odasini bu tura doluluk garantili sekilde veriyor
geriye kaliyor 10 oda onunda 6-7 tanesini ornek booking e koyuyor 3 adetinide cat kapi gelene yada arayana .
sayet bu sekilde yerli musterilerde sezon oncesi satilsa doluluk orani olsa neden yerliyi tercih etmesin
Allahin ingilizi havuzda ayagini kesti diye otel sahibinin dotu tutusuyor sikayette bulunmamasi icin birbir takla atiyor
bizim yerli turistin kafasi kirilsa umrunda olmaz
yeniden yazayim gorgu olarak yerli turist bu saydiklarinin hepsinin onunde gelir
bir onceki merajda soyledigim gibi susanoglunda bir pansiyondan bahsediyorsan ordan araba ile gecerken denizdekileri gormuyeyim diye ben gozlerimi kapatiyorum
`
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri