Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Emlak Konut hedef fiyat değişikliği (İş Yatırım)

Emlak Konut'un güçlü 2Ç22 finansal sonuçlarını açıklanmasının ardından güncellenmiş makro varsayımlarımızı yansıtarak, modelimizi güncelledik ve EKGYO için hisse başı hedef fiyatımızı 6,25 TL'ye yükselttik. Güncel hedef değerimiz %43 yukarı potansiyele işaret ettiğinden, hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz. Hisse Net Aktif Değer (NAD)'ine göre %41 iskontolu işlem görürken, tarihsel ortalama ise %48 iskontoyu gösteriyor.

Detaylı bilgi almak, İş Yatırım'ın güncel raporlarına ulaşmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://arastirma.isyatirim.com.tr/2...degisikligi-2/

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    www.isyatirim.com.tr

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    diğer bankalar kadar koşturarak gitmese de emin adımlarla yukarıya gidiyor
    İğne bar var gibi, yarın kritik olabilir.

Hem lot hem TL olarak tarihi hacim oldu bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Yarin buyuk ihtimale bu gunku sahne olacak tekrar alirmi bilmiyom ama sabah kesin benim oyundan cikmam gerekli.

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku

BİST100 3444,44 neden önemli. TA diyor.

Buradan güzel verdiler. İzle gör.
    Hadi herkese geçmiş olsun. Yarın kaldığımız yerden devam. İyi akşamlar.

Bugün 300-500 kazandık. (2 bin tl)

5. Ne borsa be kim kime korsa resmen

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    diğer bankalar kadar koşturarak gitmese de emin adımlarla yukarıya gidiyor

Neresi emin adımlar %6 gösterip %2 kapattı? Yani emin adım diyebilmemiz içi makul fark olması lazım bütün bankalar tavan YK %2. Hem de 2 gündür böyle. Yani önümüzdeki günlerde diğer bankalar %2 gidip YK tavan yapabilir mi? Ben hiç sanmıyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İğne bar var gibi, yarın kritik olabilir.

Hem lot hem TL olarak tarihi hacim oldu bence.
    bulabilmiş miyim ?

Bist günlük işlem adedi Yaşar Erdinç hoca için de önemli bir indikatördü böyle hacimli günlerde.

Ne gündü ama, tahtalarda vadeli çıkarken spot düşüyor, spot çıkarken vadeli aşağıya geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Neresi emin adımlar %6 gösterip %2 kapattı? Yani emin adım diyebilmemiz içi makul fark olması lazım bütün bankalar tavan YK %2. Hem de 2 gündür böyle. Yani önümüzdeki günlerde diğer bankalar %2 gidip YK tavan yapabilir mi? Ben hiç sanmıyorum.
    ben bir - iki aylık performansını iyi görmüştüm

Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •