hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
İşlem senin vereceğin bir karar hocam,
2009 dibi 2.3675 gözüküyor.
Ben foreksmobile den bakıyorum hocam, 2009 Mart ayında 2,5365 görmüş çıkıyor bende en düşük olarak,
Ben şimdilik hengame olduğu için sağlıklı karar vermenin pek mümkün olmayacağını düşündüğüm için ilk senaryom olan ana malımı 2023 Eylül ayına kadar taşımayı düşünüyorum ama bu agrasif yükseliş sürecek olursa fikrim değişir![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
1. kanal üstü haftalık kapanışlar izlenmeli.
Değerli abilerim ben bakmayayım desem. Baktığımda bu kadar da açık olmaz açıkçı avlayacaklar deyip elimde avucumda ne kadar banka ve bağlantılı şey varsa vedalaştım. Rallinin de tepesine kadar tad alamadım desem yeridir. Hatta başlıkta bankalar ile ilgili birkaç kelam yazdıktan sonra alım yapmıştım. Epeyde iyi yerlerden girmiştim. Yaaaani kelin ilacı olsa başına sürer misali bir durum bendeki.
Hatta abim AKBNK almış, bana soruyordu "sende var mı "
Utanarak "sattım" deyince "yapma yahu herkes banka alıyor sen niye satıyorsun" dedi.
Diyemedim. "Aylardır banka taşıyordum size satmak için " diye
Neydi düsturumuz; "Sokaktaki sade vatandaş sana hisse tavsiyesi veriyorsa o hisseyi satmaya hazırlan"
Üzgünüm. Ama bu saatten sonra banka alana karışmam. Niye almıyorsun demem. Hatta satana da niye sattın diye asla diyemem.
- Daha gider mi diye sorarsanız?
"Abi ben nerden bileyim diyecek kadar da gamsız takılabilirim"
Satrançta oyun bitince Şah ta piyon da aynı yere konur. Bana kalırsa " hakkınıza düşeni alın. " Sevgili Lütfü abim seni bilirim uzun zamandır banka taşıyorsun. Hatta sinirini bozacak kadar taşıdığından eminim. Bu yüzden yorum yapmama hakkımı kullanmak istiyorum müsaadenle.
Ben hikayeciyim. Hikaye varsa peşinden giderim. Yoksa döner başka hikaye bakarım...Ararım...Bulamazsam, döner bir daha bakarım.
Sevgi ve saygılarımla
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yav sana daha gider mi diye sormadık Selimcan, takaslarla ilgili bir mevzu vardı onu sorduk.![]()
Bu konu bana kalırsa yeniden açılması gerekecek bir konu oldu. Malum Rusya'nın gaz kesme operasyonu ardından Avrupa'da vatandaşlardan daha çok sanayi etkili olacak. Enerji yoğun sektörlerden olan çimentoda, Fransa'daki Lafarge'nin kapanma etkisi ile AVRUPAdışı üreticilerine gün doğacak anlaşılan. Limanı olan ASLAN dolaylı yoldan OYAKC bundan nasıl etkilenecek ?
Daha daha önümüzdeki günlerde sanırım 13 Eylül tarihinde de Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük konut planı açıklaması yapması bekleniyor Sn. Cumhurbaşkanı'nın
Sonracıma halen askıda kalan Kanal İstanbul hikayesi,
Bu amaçla çevre yolu düzenlemelerinde ve imalatlarında da beton yol kullanılması gündemde. Bunu Silivri ve çevresinde gözlemledim. Silivri köyleri arasındaki bağlantı yolları, Rüzgar türbinleri arasındaki irtibat yolları bu betonyol dan imal edilmişler.
Hatta daha ilginç bir şey söyleyeyeyim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beylikdüzü- Zincirlikuyu Metrobüs güzergahındaki asfalt yolu söküp beton yol yaptı.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri