Sayfa 89/185 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 705 - 712 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Bende şans kadı kızında yok arkadaş,Tam 1.10 yazıp gönderiyordum ki 1 saniye sürmedi tek tuşla 9 kademe birden düştü. Ne olduğunu anlamaya çalıştım işin içinden çıkamadım. Bu kadar malı tek tuşla 9 kademe birden vermesine spk nasıl oluyor da izin veriyor,çözemedim yazık bu millete.

2. Cuma günü satın alacağını bildirdi. Şu an bu haberi hiç bir yerde göremiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by KAHTALI Yazıyı Oku
    Bende şans kadı kızında yok arkadaş,Tam 1.10 yazıp gönderiyordum ki 1 saniye sürmedi tek tuşla 9 kademe birden düştü. Ne olduğunu anlamaya çalıştım işin içinden çıkamadım. Bu kadar malı tek tuşla 9 kademe birden vermesine spk nasıl oluyor da izin veriyor,çözemedim yazık bu millete.
    Koskoca ykgyo da aynısını sürekli yapıyor blok basıyor alırken de aynı satarken de, kârı buldunmu kaçmayi bilmek gerek,diğer ikisinde alıma devam edermi acaba

4. bu işler kahve muhabbeti değil spk ya başvurdu onay bekleniyor Galip Öztürk'ün şirketi metro bu ve diğer 2 şirlkete talib bunu defalarca kapta kararlılıkla açıkladılar,var sayalım yalancılar hile baz güvenilmezler hissenin raporlarında nominal değeri zaten1,27 civarı,bu gün olan satış spk'dan haber uçuran olamayacağına göre haber düşerse bu hafta onaylanırsa hissedarın çektiği çile biter, ve Metro gurubu zan altında kalmaktan kurtulur.Zaten hisseye defter değerinden talipler!! spk onayladığında zaten alıcı hazır.Bu gün satmış,yarın 2 gün alsa ne olur ! ne kaybeder..Maksadı milletini soymak değilse bu şirketleri alacak ve spk dan haber çıkması çok uzadı. o da diğer şirketlerin fiyatlarını uygun gördü aldı sattı yarın bunu almayacağı ne malum!!? ümitsizlik iyi değildir,insanı yer bitirir.Hayırlı geceler vede yarınlar.Şunuda unutmamak gerekir piyasa tarihi zirveleri kıra kıra gitti bu hisse piyasaya dolara tl ye göre zaten yerlerde.Bu zulüm bitmeli buna çanak tutanlarda biraz biz küçük yatırımcıları vicdanen düşünmeli...

5.  Alıntı Originally Posted by hancalar Yazıyı Oku
    yarın bedelli spk dan onaylanır büyük oranda.bu haberden önce metro elindeki vererek bedeliyle girmeyeceğini göstermiş oldu.yarin ola hayrola.ytd
    satış onayı beklenen şirkette bedelli yapmaya gerek görülmez bana göre! alan şirket ister yapar ister sermaye koyar kendi artırır.spk dan beklenen ve uzayan haberin düşmesi,bu olaylara sebep zaten.Talip belli fiyat belli,şirketle anlaşılmadan talipte olunmaz.isteyen parasınıda hazırlamıştır artık,herşey yasal,onay için niye bu kadar bekletilir anlamak mümkün değil.1,40-1.50 maliyetli nice küçük yatırımcı arkadaşlarda vardır,onların üzüntüsünü tahmin edebiliyorum,İnşallah tez zamanda bu girdaptan feraha çıkarlar.

6. Final masası burası olacak.
    Dün aslında satmadı emanete bıraktı.
    Diye dusunuyor insan
    Ytd hic degildir.

7. Bunu götürmeden her şey boş,herkes biliyor
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Derinlik gören varmı alıcı kim?

Sayfa 89/185 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •