Originally Posted by
Dandanakan
O işlere Selim bakar Lütfü hocam.

Originally Posted by
lutfu001
O zaman Selim hocamı bekleyelim (:
Bankalar çok ilginç hareketler yapıyorlar bakalım ne zaman durulacaklar
Değerli abilerim ben bakmayayım desem. Baktığımda bu kadar da açık olmaz açıkçı avlayacaklar deyip elimde avucumda ne kadar banka ve bağlantılı şey varsa vedalaştım. Rallinin de tepesine kadar tad alamadım desem yeridir. Hatta başlıkta bankalar ile ilgili birkaç kelam yazdıktan sonra alım yapmıştım. Epeyde iyi yerlerden girmiştim. Yaaaani kelin ilacı olsa başına sürer misali bir durum bendeki.
Hatta abim AKBNK almış, bana soruyordu "sende var mı "
Utanarak "sattım" deyince "yapma yahu herkes banka alıyor sen niye satıyorsun" dedi.
Diyemedim. "Aylardır banka taşıyordum size satmak için " diye 
Neydi düsturumuz; "Sokaktaki sade vatandaş sana hisse tavsiyesi veriyorsa o hisseyi satmaya hazırlan"
Üzgünüm. Ama bu saatten sonra banka alana karışmam. Niye almıyorsun demem. Hatta satana da niye sattın diye asla diyemem.
- Daha gider mi diye sorarsanız?
"Abi ben nerden bileyim diyecek kadar da gamsız takılabilirim
"
Satrançta oyun bitince Şah ta piyon da aynı yere konur. Bana kalırsa " hakkınıza düşeni alın. " Sevgili Lütfü abim seni bilirim uzun zamandır banka taşıyorsun. Hatta sinirini bozacak kadar taşıdığından eminim. Bu yüzden yorum yapmama hakkımı kullanmak istiyorum müsaadenle.
Ben hikayeciyim. Hikaye varsa peşinden giderim. Yoksa döner başka hikaye bakarım...Ararım...Bulamazsam, döner bir daha bakarım.
Sevgi ve saygılarımla
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri