Sayfa 527/919 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Mailime yanıt geldi. Genel olarak; yatırımcıları yanlış yönlendirecek bilgilendirmeler ile spekülasyona sebebiyet verecek açıklamalardan kaçındıklarını, sektörde büyümeyi hedef olarak belirlediklerini ve bu kapsamda ARGE ve satış pazarlamaya önem verdiklerini, yatırımcılara uzun vade yatırımı tavsiye ettiklerini, gerekli satış bilgilendirmelerini zaten yaptıklarını belirtmişler.
    Sorularıma yönelik olarak ise, satışlarla ilgili bir bilgilendirme yapamayacaklarını, bu hususu finansal raporlar vasıtasıyla belirttiklerini, şu anda devam eden bir satış ortaklık görüşmesi ve konuya yönelik bir planlarının bulunmadığını, Hintli bir bankaya satış yapmadıklarını, Turkcell'le sağlıklı bir iş ilişkisi içinde olduklarını, Turkcell ve Netaş'la ilgili sorularımda belirttiğim konulara yorum yapamayacaklarını bildirmişler.
    Tesekkurler Sayin Forzakorfez,

Daha ne kadar uzun sureli yatirim yapabiliriz ki, 6 sene olacak neredeyse, biz yerimizde saymayi birak, dolar olarak yuzde 30-40 zarardayiz. Yani hic paramiza dokunmasak, yastik altina koysak, daha fazla paramiz olacakti su an. 5 sene boyunca yasatilan stresler, vs. de cabasi.

Diger taraftan, dunku roportajda, adam yonlendirici soru soruyor, diyor ki, bizim halkimiz Ar-Ge sonuclarini hemen gormek istiyor, vs. Icimden gecti ki, iste adam pasi verdi, Lutfi de golu atacak. Ama oyle olmuyor, Lutfi diyor ki, aslinda kisa surede de sonuc verebilir.

Agam, sizin kisa sureniz buysa, uzun sureli yatiriminizin suresine bizim omur pek dayanmaz gibi.

Yatirim tavsiyesi degildir

2.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Tesekkurler Sayin Forzakorfez,

Daha ne kadar uzun sureli yatirim yapabiliriz ki, 6 sene olacak neredeyse, biz yerimizde saymayi birak, dolar olarak yuzde 30-40 zarardayiz. Yani hic paramiza dokunmasak, yastik altina koysak, daha fazla paramiz olacakti su an. 5 sene boyunca yasatilan stresler, vs. de cabasi.

Diger taraftan, dunku roportajda, adam yonlendirici soru soruyor, diyor ki, bizim halkimiz Ar-Ge sonuclarini hemen gormek istiyor, vs. Icimden gecti ki, iste adam pasi verdi, Lutfi de golu atacak. Ama oyle olmuyor, Lutfi diyor ki, aslinda kisa surede de sonuc verebilir.

Agam, sizin kisa sureniz buysa, uzun sureli yatiriminizin suresine bizim omur pek dayanmaz gibi.

Soru olarak değil ama derdimizi anlatmak adına bu hususu da belirttim Sn.Usta.

Hintli Banka'ya satış yapmadık ama belirttiğiniz satış şu ülkeye yapıldı diyebilirlerdi, dememişler. Banka büyük, satış küçük olabilir tabi ama müşterinin büyüklüğünü reklam olarak kullanabilirlerdi. Ya akıllarına gelmiyor ya da bilerek belirtmek istemiyorlar. (Şirketin fiyat hareketleri ile basına verilen röportajlar ve KAP haberlerinin zamanlaması benzerlik gösteriyor ve bence bu hoş bir durum değil.

Satışları zaten KAP'a bildiriyoruz demişler ama bu büyüklükteki bir bankaya satış, hangi ülkeden olursa olsun, bence KAP'a bildirilmeliydi. (Gartner'a değerlendirme yazan müşterinin satışın bildirilmemesini isteyeceğine inanmıyorum.)

Netaş'ın sahip olduğu hisselerin Sn.Zeynep Yenel Onusal tarafından satın alınmasından bahsetmemişler ki bence bu açıklamaya muhtaç bir durum. Hele ki bu satış hisse fiyatının 11 dolarlardan 2 dolarlara düştüğünde yapıldıysa. Belki şimdi bu satıştan sonra 20 dolarlara gider ama olay "Hisse fiyatı bizi ilgilendirmiyor" yaklaşımına ters düşer.

Bir röportajda Sn.Lütfi Yenel'in "Yakın gelecekte satın alma/ortaklık olabilir." dediğini hatırlıyorum. Bu soruma, röportajda sorulan bir soru üzerine, "Sektörde satın alma/ortaklıklar oluyor, biz de bu duruma sıcak bakıyoruz" dendiği söylenmiş ama bu yönde devam eden bir görüşme olmadığı belirtilmiş. Ben öyle hatırlamıyorum.

Turkcell, Netaş ve Barikat'a hiç değinmemişler ki bence şirketin ve sektörün geleceği adına çok önemli bir gelişme.

Öncelikle nazik yanıtınız için teşekkür ederim.

Bahsettiğim Hintli Banka satışını Gartner Peer Insights'da okudum. Linkini aşağıya ekliyorum.

https://www.gartner.com/reviews/mark...w/view/4283288

Şirketinize yıllar öncesinde yatırım yaparken, ülkemizin bu güzide şirketine uzun vade yatırımcı olmak benim de öncelikli düşüncemdi. Ancak son iki yılda, borsada yaşanan ralliye rağmen, hisse fiyatının dolar bazında 5'te 1'e düşmesi yarattığı hayal kırıklığının yanında şirketin işlerinin yolunda gitmediği ya da hisse fiyatının baskılanmasına yönelik manipülasyona uğradığı konularında soru işaretleri oluşturdu.

Beirttiğiniz hedefe en kısa sürede ulaşmanızı bir Türk vatandaşı ve eski bir yatırımcınız olarak gönülden dilerim.

Saygılarımla.

3. Türkiye İş Bankası ve Kron Arasında İş Birliği

Telekomünikasyon, finans, enerji ve sağlık gibi sektörlerde birçok yerli ve uluslararası firmaya siber güvenlik ürünleri sunan Kron, Türkiye İş Bankası ile yaptığı iş birliği ile İş Bankası’na ait uç cihaz yönetimini destekleyecektir. Kron, uzun yıllar Telekom alt yapılarında kullanılan teknolojisini ve bu alandaki uzmanlığını bankacılık sektörüne taşıyor.

devami....

https://kron.com.tr/turkiye-is-banka...nda-is-birligi

4.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Soru olarak değil ama derdimizi anlatmak adına bu hususu da belirttim Sn.Usta.

Hintli Banka'ya satış yapmadık ama belirttiğiniz satış şu ülkeye yapıldı diyebilirlerdi, dememişler. Banka büyük, satış küçük olabilir tabi ama müşterinin büyüklüğünü reklam olarak kullanabilirlerdi. Ya akıllarına gelmiyor ya da bilerek belirtmek istemiyorlar. (Şirketin fiyat hareketleri ile basına verilen röportajlar ve KAP haberlerinin zamanlaması benzerlik gösteriyor ve bence bu hoş bir durum değil.

Satışları zaten KAP'a bildiriyoruz demişler ama bu büyüklükteki bir bankaya satış, hangi ülkeden olursa olsun, bence KAP'a bildirilmeliydi. (Gartner'a değerlendirme yazan müşterinin satışın bildirilmemesini isteyeceğine inanmıyorum.)

Netaş'ın sahip olduğu hisselerin Sn.Zeynep Yenel Onusal tarafından satın alınmasından bahsetmemişler ki bence bu açıklamaya muhtaç bir durum. Hele ki bu satış hisse fiyatının 11 dolarlardan 2 dolarlara düştüğünde yapıldıysa. Belki şimdi bu satıştan sonra 20 dolarlara gider ama olay "Hisse fiyatı bizi ilgilendirmiyor" yaklaşımına ters düşer.

Bir röportajda Sn.Lütfi Yenel'in "Yakın gelecekte satın alma/ortaklık olabilir." dediğini hatırlıyorum. Bu soruma, röportajda sorulan bir soru üzerine, "Sektörde satın alma/ortaklıklar oluyor, biz de bu duruma sıcak bakıyoruz" dendiği söylenmiş ama bu yönde devam eden bir görüşme olmadığı belirtilmiş. Ben öyle hatırlamıyorum.

Turkcell, Netaş ve Barikat'a hiç değinmemişler ki bence şirketin ve sektörün geleceği adına çok önemli bir gelişme.

Öncelikle nazik yanıtınız için teşekkür ederim.

Bahsettiğim Hintli Banka satışını Gartner Peer Insights'da okudum. Linkini aşağıya ekliyorum.

https://www.gartner.com/reviews/mark...w/view/4283288

Şirketinize yıllar öncesinde yatırım yaparken, ülkemizin bu güzide şirketine uzun vade yatırımcı olmak benim de öncelikli düşüncemdi. Ancak son iki yılda, borsada yaşanan ralliye rağmen, hisse fiyatının dolar bazında 5'te 1'e düşmesi yarattığı hayal kırıklığının yanında şirketin işlerinin yolunda gitmediği ya da hisse fiyatının baskılanmasına yönelik manipülasyona uğradığı konularında soru işaretleri oluşturdu.

Beirttiğiniz hedefe en kısa sürede ulaşmanızı bir Türk vatandaşı ve eski bir yatırımcınız olarak gönülden dilerim.

Saygılarımla.
    Ne deseniz haklisiniz, ne desek hakliyiz Sn. Forza korfez.

Benim de birilerinin icten duyumla, isbirligi ile hisse senedi uzerinden kazanc elde ettigi konusunda neredeyse hic suphem kalmadi. Tek tek bakildiginda, bir sekilde zorlama da olsa bir aciklama bulabildigimiz garipliklere butuncul bakinca, parcalar yerine pek iyi oturuyor.

Yani uzunda belki kazansaniz bile -bu tur aliskanliklar (hastaliklar) pek gecmez- , mesela dediginiz gibi 20 dolari gorse bile, bunlar tekrar 2 sene 4 dolar seviyesinde tutabilir, insanlari hasta edebilirler.

Bize de boyle bir anlayisa sahip sirket nasip oldu artik. Benim Turkiye'deki tek yatirimim. Varsin bir bagimiz kalsin.

5. Sayın Usta ve Sayın Forza Körfez bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.40.40 desteğimiz güzel çalıştı. 42.96 direnci geçilmiş gibi görünüyor. bundan sonra 42.96 seviyesi stop olacak şekilde takip ediyorum. 42.96 altında 2 günlük kapanış stop seviyemdir.

6. Çok teşekkürler Sn.Umut0109. Sonraki direnç nedir sizce?

7. Satış fiyatını bilemem ama İş bankası satışı aslında küçük bir satış gibi görünmüyor. Uç çözümlerden kasıt POS cihazları ise İş bankası bu konuda epey iyi durumda incelediğim kadarıyla. Yaklaşık olarak 200.000'den fazla cihaz söz konusu. Bankacılık ve finans sektöründen büyük bir müşteri olmasından dolayı da ayrıca önemli. Kuveyt Türk satışında 30.000 cihazdan bahsediliyordu. Satış tutarının büyüklüğü cihaz sayısıyla ilişkili midir bilmiyorum ama söz konusu ürün bankacılık sektöründe tutmuş gibi görünüyor. Umarım ciroya da kayda değer bir katkı sağlar. Hisse fiyatı öyle heves bırakmadı ki yatırımcılarda bu satış bile pek umrumuzda olmadı. Eskiden en küçük satışı bile dibine kadar araştırırdık, dünyadaki POS cihazı sektörünü ile incelerdik oysa ki.😂

Sayfa 527/919 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •