200'e ev varmıymış ?,normali 1 milyondan başlıyor,o paraya bu zamanda anca kümes alınır,2 sene önce 250 sattığımız daireler Giresun gibi yerde 1 milyondan aşağı değil şimdi,İstanbul gibi yerlerde hep uçuk,mayıs ayında iç bölgede ara sokakta bostancıda 4 milyona gitti 2'ci kat,beşiktaşta ve arnavutköyde dairem vardı,arnavutköydekini sattım beşiktaştaki duruyor,arnavutköydekini mecbur sattım oğlanın yüzünden,gelin ve oğlum tutumsuz insanlardı,işten çıkartıldı ikiside,bende yanıma gelin yeter dedim,hiç olmazsa gözümün önünde bulunsunlar,oğlum tutumsuz aç yönetmendi,para eline geçtiği an anında harcıyordu,harcama hastalığı var,dünya kadarda borç takmış çevresine,malum örneğin yeşiçam eski artisleri gibi,o artislerin çoğu sefil şekilde hep öldüler,70 yılları onların kabusu oldu,televizyon çıktı işleri bitti...neyse devamlı konut hamlesi yapacağız diyor iktidar,ama kim faydalanıyor bundan ?hala beton ekonomisi diyor,çünkü ellerinde patladı konutlar,sadece yabancılar alabiliyor yüksek fiatlara,normal vatandaş aut,hiç fabrika ve yatırım gündemde yok,zaten onlarda biliyor kaybedeceğini hinlik peşindeler,sadece %20 tabanını sağlam tutmaya çalışıyorlar,oda pek sağlam sayılmaz,aç ayı oynarmı !!!

Yer İmleri