eregl teknik olarak flama mevcut 33.50 üzeri kapanışlarda formasyon çalışır.
eregl teknik olarak flama mevcut 33.50 üzeri kapanışlarda formasyon çalışır.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Bear_Bull
@BearBull26
Borsa kuruş kaybetmek istemeyen paralı adamlara karşı az para ile çok kazanmak isteyenlerin buluştuğu bir yer.
Ortada olunca makul bir getiri olabiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
%4000 teminat ihtiyacı oluştu
Müşteri arayanlar...
Hayatınız kayar
Vadelilerde nerdeyse hisse spotundaki hacim olmaya başladı. Gündem sürekli abritraj. Vade farkına oynuyor deniyor bir çok kişi. Eğer boyleyse gerçekten piyasa kısır bir döngüye girdi demektir. Bu vadede istediğini alan diğer vadeye geçer hatta uygun fiyat yaksliyirsa şimdiden bile geviyordur. Spot al, vadelisinde short yap. Alınan hisse karşılığı vadelide short açılıyorsa bu farkı açan kim, kimler, ney. Arbitrajcilar short açıyor peki karşılarında longlayan kim. Bu şekilde fezata bile gider bankalar. Dönüş nasıl olur bilemiyorum. Nasıl tetiklenir. Şuan sanırım arbitrajcilarin elinde baya spot mal birikmistir bunların hepsi zorvelerden maliyetli kısa vadeli mallar. Eminim bu malları bir şekilde arbitrajcilar kitleye çalışacaklar. Yani yani viopta kapaytirip spotta tutmalari için bir dümen çevirmeleri gerek. Vade farkı açıldıkça arbitrajcilar zarar ediyor. Tabi zarar büyük değil ama belkide teminat sıkıştırması yapıyorlar. Vade makaslarini açan ise piyasa yapıcılar hisseye para bagladan vadelide long oluyorlar nasi olsa arbitrajcilar spotta alım yapıyor. Ben bu işin icinden cikamadim.
Yer İmleri