Sayfa 938/1000 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop XLIII

1. eregl teknik olarak flama mevcut 33.50 üzeri kapanışlarda formasyon çalışır.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Nerden tedarik ediyoz abi
    culpable belki pazarlamasını yapabilir.
    yada bana telefondan ( nick altında ICQ dan çıkan telden akşam ulaşabilirsin.)
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Yüksek oran arbitraj yapmış ve şu anda oran düşmüş olanları kendisi kapatıp yeni yüksek oranlılara otomatik işlem açıyor.
    sabahtan bu yana viop 1 hisse 100 olmak üzere 1500 *2 emir gerçekleştirdi.

renklendirmeyi şunları kapa bunlara aç diyerek hisse isimleri ve fiyatlar üzerinden yapıyor.

100 milyon bağlansa sorun çıkmaz.

nazar değmesin.
    Kazancın bol olsun. Bu opsiyon işi sakat vadelisi daha temiz gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Borsa kuruş kaybetmek istemeyen paralı adamlara karşı az para ile çok kazanmak isteyenlerin buluştuğu bir yer.

Ortada olunca makul bir getiri olabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kazancın bol olsun. Bu opsiyon işi sakat vadelisi daha temiz gibi.
    3 liradan 13 e çıkan Vakıfbank da cazip diye 4 liralardan arbitraj yapsan kaç kere hesap patlamıştı bir hesapla abi

Müşteri arıyorlar..

6. %4000 teminat ihtiyacı oluştu

Müşteri arayanlar...

Hayatınız kayar

7. Bitmeyen dalga yapmışlar sonsuz dayı

Bizim jenerasyon piramit cort yapanda bstti dayı dalgaya bak

Heralde kredi çektiyse cortta ahali borçlu kalmıştır

8. Vadelilerde nerdeyse hisse spotundaki hacim olmaya başladı. Gündem sürekli abritraj. Vade farkına oynuyor deniyor bir çok kişi. Eğer boyleyse gerçekten piyasa kısır bir döngüye girdi demektir. Bu vadede istediğini alan diğer vadeye geçer hatta uygun fiyat yaksliyirsa şimdiden bile geviyordur. Spot al, vadelisinde short yap. Alınan hisse karşılığı vadelide short açılıyorsa bu farkı açan kim, kimler, ney. Arbitrajcilar short açıyor peki karşılarında longlayan kim. Bu şekilde fezata bile gider bankalar. Dönüş nasıl olur bilemiyorum. Nasıl tetiklenir. Şuan sanırım arbitrajcilarin elinde baya spot mal birikmistir bunların hepsi zorvelerden maliyetli kısa vadeli mallar. Eminim bu malları bir şekilde arbitrajcilar kitleye çalışacaklar. Yani yani viopta kapaytirip spotta tutmalari için bir dümen çevirmeleri gerek. Vade farkı açıldıkça arbitrajcilar zarar ediyor. Tabi zarar büyük değil ama belkide teminat sıkıştırması yapıyorlar. Vade makaslarini açan ise piyasa yapıcılar hisseye para bagladan vadelide long oluyorlar nasi olsa arbitrajcilar spotta alım yapıyor. Ben bu işin icinden cikamadim.

Sayfa 938/1000 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •