Milli Mücadelenin taçlandığı 9 Eylül 1922 İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlu olsun.
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere dünden bugüne tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.
Milli Mücadelenin taçlandığı 9 Eylül 1922 İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlu olsun.
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere dünden bugüne tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.
“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Adamlar tam ruh hastası... Ne put sattılar..
Ama bizde de eşşeklik var.. 14 yıl ralli vardı.. saxo alım satım komisyonu 0,02% veya 25usd
durdular durdular aaa sıfır komisyonla abd de yatırım yapın şirketleri fışkırdı..
çıkış lkiitesine ne kadar açlarsa artık..
içimden max 12 aya 1600sp demek geliyor...
hatta çağlıyor.. bu ralliyle, bist nasıl iskontalanacak onu da çok merak ediyorum.
bu sefer hiç direk enstrumanla filen uğraşmayacam. SP500TR veya muadili fona gömücem.
Memento mori
Bizde de olur mu ?
Yediler koca devleti... başka yerde neler yapmazlar...
Memento mori
Çinliler bu EV teşvik işini çözmüş..*soyguncular
Memento mori
Belki sizler biliyordunuz ama ben ilk defa duyuyorum
Megerse Amerika Lozan i ilk basta tanimamis sonra Ataturk un girisimleri ve hareketleri sonunda .......
https://twitter.com/Gok_budunn/statu...75050570072064
Bugün yunanistan müttefiklere, aramızda ukrayna stili savaş olabilr diye uyarı notu geçmiş...
https://www.zerohedge.com/geopolitic...looming-turkey
İki tarafa da para malzeme gelir.. Ege de takılırız, godamanlara da 10% komisyon..
Ukrayna x2.. Çift kapaklı çamaşır makinası...
Memento mori
Josef de Souza: Bir futbolcuyu öldürdükleri gün beni hatırlayacaksınız
Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezasının onanması üzerine açıklama yayınladı. Josef de Souza, "Brezilya'da bırakın bir maç uzaklaştırma kararını, böyle bir şey için ödül verirlerdi." ifadelerini kullandı
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri