Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    kapanışta 406 dan LONG açan pazartesi
    10.000 alır..
    teknik,temel,grafik bitti.. al akşamdan yat üzerine
    İşte on numara bi analez keremabiden.tutarsa köşe
    Vob yapmayın diyor mu
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Kur dustuginde zarar edersiniz bir sonraki yıl kar bildirirken dusebiiiyirsunuz.
    Şöyle 1 örnekleme yapayım.
    Enflasyon ortamındayız ve enflasyon muhasebesi uygulanmıyor.!

İş yerinizin kasasında 100 bin dolar var,kur 6 tl den 18 tl ye yükseldi,siz peşin vergisini ödüyorsunuz,vergiyi ödemek için dövizin %33 ünü sattınız,67 bin dolarınız kaldı.

Enflasyon devam etti.....
    Bu kısır döngüyü 90 lı yıllarda yaşadık,raflar boşalmıştı.
    Sonra kayıt dışı var diye kimse sızlanmasın.
    Şahıs hesabındaki dövize vergi yok,şirket kurup dövizini kasaya koydunmu yolunacak kaz oluyorsunuz.

YTD

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka nın dediği gibi asıl parayı, spottan senet alıp kene gibi yapışıp hiç gıbraşmadan malak gibi yatarak işlem yapmadan sabırla bekleyenler kazanıyor. Vob da ters işlem ile sigorta edilsede genelde vobda zarar kaçınılmaz oluyor. Temettücü bile olsa borsacı adam her gün ekrana bakmadan duramaz, hele ki trade yapma alışkanlığı da varsa sabretmesi zor olur bir yerleri kaşınır, bi iki ceton ile vob da vakit geçirebilir zarar etsede o onun eğlencesi vakit öldürmesi olarak sayılabilir.
    Herkes ölümcül ralliyi görüyor, herkes bankaların tavan tavan gittiğini görüyor, azçok herkes grafik okumayı tekniğe bakmayı biliyor, trendin yukarı doğru gittiğini görüyor.
    Burda vob yabmayın demenin bir mantığı yok açıkçası burda hergün para dağıtıyorlar, vob yapmayın diyene kadar sabah lönkle akşama paraları katla deseler daha mantıklı
    malaklar hep yatmaz ya dostum ..çok da şirin hayvanlardır.Büyüyünce de manda arabasını çekerler ..dağdan odun ,harman yerine ekin bahçeden fındık taşırlarda bana mısın demezler...

malak gibi yatmak deyimi yanlış biliniyormuş...onun aslı balakmış bende sonradan öğrendim.
    insanın çocukluğu mandalarla geçince haliyle duyarlılık oluşuyor tabi
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    9 gündür emekliyim..

tepeden malı longlarken sorun yok.. hedge de yok..
    kucağa alınca deval olsun..

6500 asgari de 20% oynasa 3 ay 3600tl kümülatif + maliyet
    yıllık 78000 maliyet.. 3600 iskonto iflas 4,6%

batsınlar..
    Ne mesleğinizi anladım nede yazdıklarınızı anladım.?
    6500 ün %20 si 1.300x3=3.900...nedir bu.?
    Batanlar kim/ler.?

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    herşeyi bilenlerin olduğu koca forumda bir kişi çıkıp bankaların takasları toplanıyor dikkat edin demedi.
    ucuz muhabeti oldu okadar.

işlerine gelirse kur da düşer.. 220 milyar dth + 72 milyar kkm var..
    kurun göçmesi fışkırtmasından daha az maliyetli.

*uzun vadeciler emekli popülasyonu artışını dikkate alsın..tüketim fışkırtması çağı bitiyor.
    Büyüklerin en düzgünü, Abd bile en iyi ihtimal 13 yılda maaş ödemesi/toplanan vergi de eksiye geçecek..
    4 ay önce profösönellerin ve bizler gibi oyuncuların model portföylerinde bankalar vardı oda bilançolardan dolayı bir hareket idi.Çoğu bilançolardan önce çıktı bende aynısı yaptım yalnız o gizli eli farkeden yeniden trene atladı sadece bu süreç atladığı duraklar değişti oyuncular içinde , ama kimse bu kadar prim yapacağını tahmin etmedi .Bugun bankalarda uyguladıkları sistemi sadece kumarhanenin sahibi yapar çünkü zarlar her yerde hileli .
    cuma günü AK kıza 320 milyon giriyor , ama tahta spotta yok eskiden tahtalarda alıcı satıcı da gerçek oyuncu olurdu şimdi kendi bacakları ile oynuyor sistem nasıl yukarı gittiğinin onlar için önemi yok bana göre bu net.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Büyük şirketler ile KOBİ leri kıyaslamanın pek doğru olmadığını düşünüyorum,Kobi de ne bütçe müdürü nede finansman müdürü bulunacağını da sanmıyorum.

YTD

7. Buraya geliyor millet bankalar şöyle böyle ben demiştim diyor başta gundiş
    varmı elinde malın üzerine yatıp buralara kadar tutundun mu diyorsun ses yok.
    sonuç olarak başından, ortasında ,sonundan herkes birşeyler almıştır.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Kur dustuginde zarar edersiniz bir sonraki yıl kar bildirirken dusebiiiyirsunuz.
    Evet çalışmadım..Borsacı al sat cı adamım ben..Siz belli ki profesyonelsiniz bu konuda..
    Müthiş..
    Benden bu konularda çok daha bilgilisiniz..
    Paylaşırsanız sevinirim..
    Samimiyetimle söylüyorum..Herhangi bi laf sokma değil.
    Herkes bişiler öğrenmiş olur..Forumun amacı da bu bence zaten..
    Bilgi ..

Sayfa 978/1000 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •