Originally Posted by
*Bozkurt
Abka nın dediği gibi asıl parayı, spottan senet alıp kene gibi yapışıp hiç gıbraşmadan malak gibi yatarak işlem yapmadan sabırla bekleyenler kazanıyor. Vob da ters işlem ile sigorta edilsede genelde vobda zarar kaçınılmaz oluyor. Temettücü bile olsa borsacı adam her gün ekrana bakmadan duramaz, hele ki trade yapma alışkanlığı da varsa sabretmesi zor olur bir yerleri kaşınır, bi iki ceton ile vob da vakit geçirebilir zarar etsede o onun eğlencesi vakit öldürmesi olarak sayılabilir.
Herkes ölümcül ralliyi görüyor, herkes bankaların tavan tavan gittiğini görüyor, azçok herkes grafik okumayı tekniğe bakmayı biliyor, trendin yukarı doğru gittiğini görüyor.
Burda vob yabmayın demenin bir mantığı yok açıkçası burda hergün para dağıtıyorlar, vob yapmayın diyene kadar sabah lönkle akşama paraları katla deseler daha mantıklı
malaklar hep yatmaz ya dostum ..çok da şirin hayvanlardır.Büyüyünce de manda arabasını çekerler ..dağdan odun ,harman yerine ekin bahçeden fındık taşırlarda bana mısın demezler...
malak gibi yatmak deyimi yanlış biliniyormuş...onun aslı balakmış bende sonradan öğrendim.
insanın çocukluğu mandalarla geçince haliyle duyarlılık oluşuyor tabi
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri