Sayfa 958/1000 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dünya bir oyun ve oyalanma yeri aynı zamanda bir sınav yeri deniyr. Bol miktarda çelişki olması gayet normal.

Fenerbahçe yöneticisi sadece iki büyük var diğerleri hariçten konuşmasın dedi ben çok takım tutmadığım halde ortalık karışacak diye etkilendim.

İlla bir yerde çelişki oluşuyor.
    Evet bende bu sözlerinize katılıyorum.

Mal sahibi,mülk sahibi nerde bunun ilk sahibi.
    Malda yalan,mülkde yalan,al sende biraz oyalan.
    Ne Firavuna,ne Sultan Süleyman'a nede Elizabeth'e kalmadı bu dünya.

https://twitter.com/cetinlimonboy/st...03621593415681

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Last yerek day
    Last yergu day

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dünya bir oyun ve oyalanma yeri aynı zamanda bir sınav yeri deniyr. Bol miktarda çelişki olması gayet normal.

Fenerbahçe yöneticisi sadece iki büyük var diğerleri hariçten konuşmasın dedi ben çok takım tutmadığım halde ortalık karışacak diye etkilendim.

İlla bir yerde çelişki oluşuyor.
    Futbol takımlarımızın çok saygıdeğer ve bir o kadarda zeki başkanları....
    Her yıl uefa kupası şampiyonlar ligi kupalarını sayenizde aldığımız için yaptığınız 2 -3 milyar dolarlık batık borçları ,densizliklerinizi,laf çakmalarınızı görmezden geliyoruz halk olarak...ne diyom la ben... ne kupası

Türk futbolu = emekli yıldızların + menejerlerin yağlı ekmek kapısı .
    Bize günahını vermez bu ikili grup.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Borsa ve finans piyasalarını seviyorum. Burada rakamlar grafikler ve para konuşuyor. Yalan söyleyen pek görmedin, herkesin görüşü gayet mantıklı ama sürekli bir kaos var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsa ve finans piyasalarını seviyorum. Burada rakamlar grafikler ve para konuşuyor. Yalan söyleyen pek görmedin, herkesin görüşü gayet mantıklı ama sürekli bir kaos var.
    Ben hep söylerim

"Ben yalan söylerim" ....önermesi doğru bir önerme midir ? Eskiden böyle sorular bilim ve teknikde çıkardı...(ben bilime meraklı değildim pek sadece kahraman olgaç ve satranç için alırdım )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben hep söylerim

"Ben yalan söylerim" ....önermesi doğru bir önerme midir ? Eskiden böyle sorular bilim ve teknikde çıkardı...(ben bilime meraklı değildim pek sadece kahraman olgaç ve satranç için alırdım )
    Bu iş yalan söylemeye müsait değil. Atmasyon, tahmin farklı bir şey, geçmişe doğru ise herşey kayıt altında. İsteyen eski mesajı buluyor yapıştırıyr.

Futbolda şu futbolcuyu alıyoruz vs çok söyleniyor. Fenerbahçe istediği her futbolcuyu alır şeklinde bir söylem de var gerçi.

Bir tweet gördüm Ronaldo'nun menajeri ve Fenerbahçe yöneticileri anlaştı bir daha Ronaldo'yu rahatsız etmeyecekler diye, çok güldüm. Normalde Fenerbahçeli olsam mutlaka Ronaldo'nun gelmesini isterdim.

kapanışta 406 dan LONG açan pazartesi
    10.000 alır..
    teknik,temel,grafik bitti.. al akşamdan yat üzerine

8. Baki Atılal'dan anladığım kamu bankaları sürtünmesiz bölgeye geçmiş 2 dakikada tavan oluyor dedi. Büyükler malı satmış, arayan yeni müşteriler kamu bankası almak istiyorlarmış.

Vadeli short spot long pozisyonundan zararla çıkamaya da fırsat vermiyorlar gibi.

Dün AKBNK pozisyonunda birileri çıkmış o yüzden hisse düşmüş, bugün tekrar arttı dedi.
    Son düzenleme : ariston; 09-09-2022 saat: 23:35.

Sayfa 958/1000 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •