Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    aktar gayrimenkulde değerli araziler var.. tuvturke kiralanmış..

o arazilerin de %48i menderese ait
    Sayın minikyattirimci değerli bilgiler veriyorsunuz?

Ben şirketi faaliyet raporunu detaydan uzak çok yetersiz buldum.

Ben faaliyet raporunda faaliyet gruplarına göre satış ve karlılık deytaylarını bulamadım.
    Tekstil faaliyeti hasılatı verilmiş ancak, elektrik üretim ve gıda üretimleri sadece miktar olarak verilmiş.

Oysa tekstil - elektrik - gıda bölümlerine göre Hasılat - faaliyet karı - dönem karı yansımaları verilebilirdi. Verilmeliydi.

Halka açık şirketsin ve faaliyet raporunda bunları göremiyoruz.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Ben faaliyet raporunda faaliyet gruplarına göre satış ve karlılık deytaylarını bulamadım.
    Tekstil faaliyeti hasılatı verilmiş ancak, elektrik üretim ve gıda üretimleri sadece miktar olarak verilmiş.

Oysa tekstil - elektrik - gıda bölümlerine göre Hasılat - faaliyet karı - dönem karı yansımaları verilebilirdi. Verilmeliydi.

Dipnotlarda var, çeyreklik olarak ben ayıklıyorum. İlk çeyrek 2 küsur, ikinci çeyrek 5 küsur kontrol gücü olmayan paylar var.

3. teşekkürler elinize sağlık..

Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Dipnotlarda var, çeyreklik olarak ben ayıklıyorum. İlk çeyrek 2 küsur, ikinci çeyrek 5 küsur kontrol gücü olmayan paylar var.

4. hisse toplama döneminde şirketin iyi görünmesi istenmez alarkonun durumunu zerre bilmiyorduk 2018-2019da.. sonra sonra detaylı raporlar sunumlar analist toplantıları hazırlandı
    geçmiş gönderileri bakın orada akturdaki gayrimenkullerin listesi var bölünme sebebiyle mevzuat gereği aktur yayınlamış zar zor buldum

bölümlere göre raporlama bilançoda var.. biraz daha dikkatli bakarsanız rahatlıkla görebilirsiniz..

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    hisse toplama döneminde şirketin iyi görünmesi istenmez alarkonun durumunu zerre bilmiyorduk 2018-2019da.. sonra sonra detaylı raporlar sunumlar analist toplantıları hazırlandı
    geçmiş gönderileri bakın orada akturdaki gayrimenkullerin listesi var bölünme sebebiyle mevzuat gereği aktur yayınlamış zar zor buldum

bölümlere göre raporlama bilançoda var.. biraz daha dikkatli bakarsanız rahatlıkla görebilirsiniz..

Sayın minikyatırımcı bu bina komplekaç para eder
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku

Sayın minikyatırımcı bu bina komplekaç para eder
    Salla zarları tahtacı

izmir bornova doğanlar 4757ada 5 parsel 8000 mt2

minikyatirimci'ya selam olsun
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7. sarı adamı atıp Google Maps te gezmek lazım dimi

selamlar hocam,

(bu arada baharda alarkoda bana laf edip menderes topiğine kaçmamı sağlayan malacıya teşekkürler.. )
     Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Salla zarları tahtacı

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Salla zarları tahtacı

Lanet adeta kucaklamış bizi! dedi. Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarın da tadı kaçtı. İçimizde ekmeğini kumardan kazananlar var. Onların cıvalı zarları bile hep aynı geliyor. Bu gidişle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazların en azılısı olan Düşeş Recep kumar oynayamadığı için fenalaştı. Elleri ayakları titriyor, vücudundan soğuk ter boşalıyor. Adamı hasta koğuşuna kapattılar. İbrahim Beyin dediğine göre durumu ciddiymiş. Tez zamanda kumar oynamazsa vefat etmesi kaçınılmazmış. Eskiden pek değildi ama ölümü yaklaştığından mıdır, şimdi sofu biri kesildi. Namazı niyazı eksik olmuyor. Dini bütün biri olarak sırat köprüsünü selâmetle geçip cennete kapağı atmak istiyor.

İhsan Oktay - amat

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •