Sayfa 48/582 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    bilemeyiz o işi abi yaa haklısın belki da
    Benim görüşlerimde rusları hafife aldım, geçtiğimiz üç ayda ruslar benim düşündüğümden daha fazla zarar verdi. Hisselerde bu zararı fiyatladı.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Piyasa tepe denilen haziran ayından aşağı doğru inmeye başladı, hatta yılın bitimine bu ay sonunda 3 ay kalacak. Artık şunu demeli, yedik içtik eğlendik güldük, artık garanti olma vakti geldi demeli. Nedir bu garanti, tabi ki temettü.
    yani alımlarım bitti sadece aylık her ay kaç olsa alırım diyebileceğim bir dönem değil. EYT sonrası en fazla 35 den 1000 lot alırım diyordum sanırım o fırsatı vermeyecek... Hayırlısı, inat ettim ya kalan bakiyeyi kredi ile tamamlarım İNŞALLAH...100 bin açığım kalırsa 100 bin de kredi çekicem mesela... Öyle olunca 3 yıla hedefime ulaşıyorum, sonra 5 yıl yaparsam ihya olurum. İnşallah...
    Yani ALLAH hayırlısı ile harcamak bol temettülü yıllar nasip eder umarım...

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Benim görüşlerimde rusları hafife aldım, geçtiğimiz üç ayda ruslar benim düşündüğümden daha fazla zarar verdi. Hisselerde bu zararı fiyatladı.
    Bundan sonra iyi olur inşallah, müneccim değiliz ama, bu rus işi, hava yollarına, alarko ya ona buna, tupraşa yaradı, bize de yarasaydı bugün çok farklı konuşuyor olurduk, bizde %100 ters tepti!

4. big shorta SAYGILAR 34 TL DEDİ 34 TL GELDİK NASİP OLDU

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    yani alımlarım bitti sadece aylık her ay kaç olsa alırım diyebileceğim bir dönem değil. EYT sonrası en fazla 35 den 1000 lot alırım diyordum sanırım o fırsatı vermeyecek... Hayırlısı, inat ettim ya kalan bakiyeyi kredi ile tamamlarım İNŞALLAH...100 bin açığım kalırsa 100 bin de kredi çekicem mesela... Öyle olunca 3 yıla hedefime ulaşıyorum, sonra 5 yıl yaparsam ihya olurum. İnşallah...
    Yani ALLAH hayırlısı ile harcamak bol temettülü yıllar nasip eder umarım...
    Ereğli isdemir alıpta 1 temettü dönemi gecirmeyen yatırımcı değildir. Bunu çok kez yazdım. 2021 yılı yaz aylarından yaşananların aynısı 2022 yaz aylarında yaşandı, insanlar güne bakıyor, dönem sonu temettü için asıl kriter olmaya devam edecek.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    34.00 tl olduğun da
    ✅✅✅✅ Sezgin Abiyi Selamlayacağım
    Sezgin abi kızıldağ abi ereğli sayfasına geldiğinde gelişini kutlayıp hedef fiyat 34 tl demiştim onun için bu hedefi vermiştim

bu rakamda selamlayacağım demiştim

31 tl de 34 hedefi için hazır demiştim

Selam olsun sezgin abiye
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sezgin abi kızıldağ abi ereğli sayfasına geldiğinde gelişini kutlayıp hedef fiyat 34 tl demiştim onun için bu hedefi vermiştim

bu rakamda selamlayacağım demiştim

31 tl de 34 hedefi için hazır demiştim

Selam olsun sezgin abiye
    Nezdinde ereğliyi seven herkes adına, ALEYKÜMSELAM. Hayırlı uğurlu ama en önemlisi DAİM olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Nezdinde ereğliyi seven herkes adına, ALEYKÜMSELAM. Hayırlı uğurlu ama en önemlisi DAİM olsun.
    Kalıcılığı pekiştirmek

fedoramcayı zevke getirmek adına zararda bekledi aylardır karda beklemek nasıl olduğunu duymak istiyorum

bu sebepten fedoramcamın bağış hatrına 35 tl hedef potaya girmiştir diyorum

35 tl olduğunda fedoramca 35 tl bağışı unutma thebigshort hayrına die )))

karda beklemek nasıl duyguymuş onuda yaz
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 48/582 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •