Sayfa 60/582 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

X
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Nyse endeksine geçiş vardı. 16 Eylül sanırım, bakalım kime ne fayda sağlayacak, yada fayda sağlamaya başladı mı.
    Sn kizildag, Nyse endeks anlamadim, cahilligime ver, Nedir bu?

Endeks bir yerde dursun, düşmesin, satanlar Ereğli alsın. 37 den bıraktık, 27-37 farkın üstüne kat çıksın. 47 ile son çeyreğe girelim, sonrası memoli hocaya bağlı. 😆😆
    2.5$ dolardan geldi buralara , Once burayi gormemiz lazim, sonrasi 3 $

3.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    X

Sn kizildag, Nyse endeks anlamadim, cahilligime ver, Nedir bu?
    Yabancı endeksine giriş sanırım, fonlar üzerinde ulaşım imkanı daha etkili.

4. Yarin ki açılışı hissesi olan, olmayan, erken sanat, hepsi ayrı ayrı merak ediyordur. İşde çok yükseldi, çok düştü, gitmiyor, gelmiyor ve benzeri kaygıları yaşamamak İçin çare temettü.

Yabancı endeksine giriş sanırım, fonlar üzerinde ulaşım imkanı daha etkili.
    Yabanci borsadami islem gormeye baslayacak, eger Boyle ise ilk baslarda Oylumlu etkisi olur muhakkak

Yarin ki açılışı hissesi olan, olmayan, erken sanat, hepsi ayrı ayrı merak ediyordur. İşde çok yükseldi, çok düştü, gitmiyor, gelmiyor ve benzeri kaygıları yaşamamak İçin çare temettü.
    Gun ici kredili islem yaoiyorum, Gün sonu kapatamadim 2000 lot kredili hisse var. Kaç gundur yukari gap li aciyordu, yarinda oyle olur insallah. Yukari olursa muhtemelen 33.98- 34 u gorur

7.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    Gun ici kredili islem yaoiyorum, Gün sonu kapatamadim 2000 lot kredili hisse var. Kaç gundur yukari gap li aciyordu, yarinda oyle olur insallah. Yukari olursa muhtemelen 33.98- 34 u gorur
    Bence bu gece bilinmeyen bir açıklama gelmezse daha büyük boşluklar vermeli, mesela 35 gibi, biraz daha anlamlı olur.

8.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    33.78/99 arası olur DİE düşünüyorum

Sayfa 60/582 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •