Ahanda.
Çakacaklar mı ne?
BİST’e BİST’e
An itibariyle 3.680 ( + % 0,84)
Ahanda.
Çakacaklar mı ne?
BİST’e BİST’e
An itibariyle 3.680 ( + % 0,84)
Ankete buyurun..
https://onlinepoll.me/poll/vote/hiss...ldugum-yuzdesi
anket işleri daire başkanı
nöbetçi crashçı
yeşil soğan stokçusu
Miami'de okyanus kıyısında evi yok muydu onun ya? Köpekbalıklarından çok dert yanıyordu bir de.
NE KADAR İT KOPUK VARSA...
Dedikodu fitne üreterek elimizi zayıflatmaya çalıştı. Bir ülkücüyü aramayan telefonlarına bakmayan bölge insanı ile irtibatı kopuk vekil, ne kadar it kopuk varsa bunlardan bir ekip yaparak her bölgede hizip üretti. Yöneticilerime telefon açarak istifa etmeleri konusunda baskı yaptı. Hatta istifa metnini bile kendisi hazırlamış.
THODEX'İN AÇIKLAMASINI YAPMAK ZORUNDA KALDIK.
Biz çalışmamızı yaparken, partimizi anlatmak için sahada çalışma yaparken binlerce kişiyi dolandıran Thodex adlı coin şirketindeki ortaklıklarını şaibeli kişilerle diyaloğunun açıklamasını yapmak zorunda kaldık.
SANCAKLI VE OĞLU PARALARI ALDI.
Öyle ki Thodex kurucusu Arnavutluk’ta yakalanan Fatih Özer’in Darıca'da yaşayan aile fertleri partimize gelerek, çocuklarının hiçbir şey yapmadığını, sorunların aileye kaldığını ancak Saffet Sancaklı ve oğlunun paraları alıp kendilerini kurbanlık koyun gibi ortada bıraktığını ifade edip her yerde konuşmaktadır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
otobancı bosporus vardı ne oldu ona![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Camdaki kızı yine cama kıstırdılar.
Yer İmleri