Sayfa 216/674 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Bull market piyasada gerekeni yapacaksın. Bende o da var değer yatırımı da var. Dengeli bir Portföy kurmadan olmaz bu işler.

Mesela bugün ASELSAN fiyatı zerre umrumda değil.Her gün trade edilebilir tahtada ben hiç yapmıyorum.Zaten trade ediyor olsam buralarda yazmam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bull market piyasada gerekeni yapacaksın. Bende o da var değer yatırımı da var. Dengeli bir Portföy kurmadan olmaz bu işler.

Mesela bugün ASELSAN fiyatı zerre umrumda değil.Her gün trade edilebilir tahtada ben hiç yapmıyorum.Zaten trade ediyor olsam buralarda yazmam.
    Allah aşkına Garantinin başında uzaylı zekası var da işbankasının başında zihinsel özürlüler mi var?

Fed faizi, tahvil faizleri, sendikasyonlar enflasyon ikisi için farklı mı çalışıyor?

Biri tavana biri tabana gidiyor.

Görmek isteyenker için tam bir 'cambaza bak cambaza' durumu değilse ne?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

3. Samsun'da elektrikli otobüsler şehir içi yolcu taşımaya başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesinin ASELSAN ve TEMSA iş birliğinde üretilen elektrikli otobüsleri şehir içinde yolcu taşımaya başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin ilk lityum pilli elektrikli otobüslerinin TEKNOFEST KARADENİZ'de kısa mesafeli ring seferi yaptığı belirtildi.

Açıklamada, ilk seferini Canik ilçesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında gerçekleştiren otobüslerin ilk gün 3 bin 431 yolcu taşıdığı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de konuya ilişkin elektrikli otobüslerin yerli olduğunu vurguladı.

Otobüslerin ASELSAN önderliğinde, belediyenin talebiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da desteklediği bir proje olduğuna işaret eden Demir, "Karbon salınımı sıfır. İşletme maliyeti 7'de bir. Son derece verimli, güvenli ve konforlu. 10 dakikalık batarya şarjıyla 80-90 kilometre yol giden otobüsler Türkiye'de bir ilk. Dün itibarıyla yolcu taşımaya başladı. Samsunumuza hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Demir, elektrikli otobüsler için 450 volt-amperlik şarj istasyonu kurulduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük kurulu güce sahip elektrikli otobüs şarj istasyonlarında bataryalarını dolduran otobüslerin ilk günkü performansı memnuniyet verici. Elektrikli otobüsler, düşük girdi maliyetleri sebebiyle daha düşük maliyetli toplu taşımanın önünü açacak. Çevre ve gürültü kirliliğini azaltacak. Ayrıca tasarım yapılırken kullanılmayan enerjinin geri kazanılarak tekrar sistemden kullanılmasını sağlayan rejeneratif döngüsü var. Vatandaşlarımızın güvenliği, konforu bizim için çok önemli."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Sayın Aokan1973 diğer konular mln dolarlık yorum eder.Gıkımı çıkarmam hak eden var etmeyen var kusurumabakma.

Yatırımcı olana bir şey olmaz. Herkese iyi akşamlar.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 13-09-2022 saat: 18:13.

5.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Haklı olmanı diliyorum ve böylece yeni sağlam dirençlerimiz sırayla 2.00, 2.20, 2.40 ve geçilmez duvar 2.60$ olacak.
    2.60$ geçilirse yelken açılır. o zamana kadar her seviye panik al sat ve risk
    VAKBN Göstergeli BİST 100 borsamız onun tavan bozması ile endex e devre kestirdi..

Hep ASELS sona kalıyor tam yükseliş trendine girmişken piyasanın bozması ile terse dönüyor..

İnşallah bu defa öyle olmayacak ..

30.00 üzeri günlük kapanışlar benim için çok önemli artık..

Asla yatırım tavsiyesi degildir..
    Son düzenleme : Endex; 13-09-2022 saat: 19:53.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Maliyetinin 2 katı olsun ben sana 2 kez yemek ısmarlayayım. Bir şey isteyemem sen onca eziyeti çektikten sonra 6 USD yi görmeyi en çok hak edenlerdensin. Bizim ki latife arada kötü niyetli olmayarak.

Bu hisse çok uzunda 20 usd görebilir.Hatta tam hedefi aylık usd grafiklerde 16,62 USD.Tabii lütfen kimse bu hayallere şimdiden kapılmasın belki 3 belki 5 belki 10 sene sürecek bu olacaksa bile.

Bak yapma böyle MEGES te arkadaşımın PLAY stationu na çökmüşlüğüm var yıllar önce
    Yılsonu Kapanış 5 Dolar olsa kısa ve orta vadede yeterli olur şimdilik

sesli düşündüm Asla yatırım tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Yılsonu Kapanış 5 Dolar olsa kısa ve orta vadede yeterli olur şimdilik

sesli düşündüm Asla yatırım tavsiyesi degildir.
    Kamulardan gitmeyen kac tane şirket kaldı ki Asels dan başka..

Yani piyasanın yeni lokomotofi kanımca Asels olacak inşallah da olur..

ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Allah aşkına Garantinin başında uzaylı zekası var da işbankasının başında zihinsel özürlüler mi var?

Fed faizi, tahvil faizleri, sendikasyonlar enflasyon ikisi için farklı mı çalışıyor?

Biri tavana biri tabana gidiyor.

Görmek isteyenker için tam bir 'cambaza bak cambaza' durumu değilse ne?
    İSCTR yi gün boyu satanların bir bildiği varmış..

ytd..

Sayfa 216/674 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •