Sayfa 119/210 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    30 Eylül'de elimizdeki hisse taban olursa nasıl satacağız ..yine karşılıklı kapatabilirimi araci kurum....tsk
    Orada hiç sıkıntı yok kafanıza takmayın, fiziki teslimat var hisseler sizden alınır viopta alış kontratı kimdeyse hisseler ona devredilir. Yani satılmasına gerek yok hisse alışverişiyle çözülür o iş.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    14 eylül sabahından itibaren takasbank başlangıç teminatlarını yukarı yönlü güncellenecektir.
    Bana da yine ziraatten mesaj geldi, bugün artırmışlardı yarın yine teminatlar güncellenecekmiş.
    Piyasayla mı uğraşalım aracı kurumlarla mı anlamadım.

Arbitraj işinde en büyük ve temel öğe aracı kurum, dertsiz düzgün bir kurum bulursanız dertlerinizin çoğu ortadan kalkar, piyasayla uğraşmak kolay.

3. Teminat güncellenip yükselecek ama misal benim dün viop kullanılabilir teminatın 10 bin Ken şimdi baktım 60.000 TL olmus..yalnız çok garip 12 günden beri çözemedim ..hisse viop nakit fon hesapları topluyorum çıkarıyorum başta yatirdigim paraya ulaşmıyor.oysa yüzde 4 Luk işlemler yaptım.amanhep ekside ...neyse ay sonu bakacağım....hele viop teminat 100 bin oluyo biz 140 bin bir 80 bin ..yahu diyorum 50 bin eksik m.t diyor fonda..... diyorum fonda gozukmuyor o gozukemz diyor .falan filan ay sonu diyecegim ki mt ye kenar köşe nereye bakarsan bak bütün paraları topla ...500 binle girdim 5 Eylül'de 30 Eylül'de 515 bin olmazsa seni yakarım ...😁😁

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Teminat güncellenip yükselecek ama misal benim dün viop kullanılabilir teminatın 10 bin Ken şimdi baktım 60.000 TL olmus..yalnız çok garip 12 günden beri çözemedim ..hisse viop nakit fon hesapları topluyorum çıkarıyorum başta yatirdigim paraya ulaşmıyor.oysa yüzde 4 Luk işlemler yaptım.amanhep ekside ...neyse ay sonu bakacağım....hele viop teminat 100 bin oluyo biz 140 bin bir 80 bin ..yahu diyorum 50 bin eksik m.t diyor fonda..... diyorum fonda gozukmuyor o gozukemz diyor .falan filan ay sonu diyecegim ki mt ye kenar köşe nereye bakarsan bak bütün paraları topla ...500 binle girdim 5 Eylül'de 30 Eylül'de 515 bin olmazsa seni yakarım ...����
    Benim aracı kurumda vioptaki bakiyeye zararları saat başı yansıtırken, karı akşam 19:30 dan sonra yansıtıyor(kullanılabilir bakiyeden bahsetmiyorum oraya da saat başı yansıtıyor karı)

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bist devre kesti
    arbitrajcılar mutlu
    Hadi iyisiniz gene, sabah arbitrajların az bi kısmının short bacağını kapatmıştım(70x lik toplam pozisyonun 2x'i)
    2x hisse elimde kaldı

Daha önce de ISGYO'da başıma gelmişti aynı şey, akşam shortların bi kısmını kapatmıştım 3 aydır sürekli artan hisse sabah taban serisine başlamıştı

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bana da yine ziraatten mesaj geldi, bugün artırmışlardı yarın yine teminatlar güncellenecekmiş.
    Piyasayla mı uğraşalım aracı kurumlarla mı anlamadım.

Arbitraj işinde en büyük ve temel öğe aracı kurum, dertsiz düzgün bir kurum bulursanız dertlerinizin çoğu ortadan kalkar, piyasayla uğraşmak kolay.
    Benim aracı kurum da aynı şekilde, 1 hafta olmadan 4. değişiklik

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Skbnk %130
    Biraz faydalandım... 500k bağladık. Bugün 0,30 fark vardı bir ara.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Skbnk %130
    syn kafkaf, sizin hesaplama formülünüz nedir?

Sayfa 119/210 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •