Sayfa 734/1195 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Ha diyeceksin ki sen Halk Bankasindan kazandim mi. Yok, yeterince kazanamadim. Orda bir talihsizlik oldu adi kustan, yeterince geciremedim mahkeme konusunu yazmama ragmen. 9 civari da ciktim. Herifler senelerdir 11 dolardan verdigi mallari 25 sentten almak icin her firsati bilerek kullandi, kullanmayi birak, kendileri yaratatti hisseleri baskilamak icin. Bir S400 konusuna 70 kere hisseye basilir mi? Basildi. Kafa kalmadi ki. Bir daha ben Turkiye Dolandiricilik Fonunun ilsiskisi olan hicbirseye bulasmam hukumet degismeden. Ama bu hisselerin gitmesini isterim orda iskencesini cekmis ortaklarim icin.

Hisse almadan once sahibine bak kuralinin 30 hisselerinde de gecerli oldugunu sayelerinde ogrendik. Hep sig hisseler icin gecerli oldugunu sanirdim.

2. Çok senarist var
    Zaten bi realize bekleniyordu, en acemisinden en ustasına herkes 3700 puanı dikine dolamıştı, ABD enflasyonu ile dış borsaların çökmesi bahane oldu
    Temmuzun ilk 2 haftasında da benzer durum olmuştu, 1800 endeks konuşuluyordu 3700 oldu !!!
    Ralli aldı gittiyle olmaz, daha çok kez silkeleme dökme görürsünüz
    Her gün yükselsin hiç düşmesin varmı öyle borsa, 15 gün yüksel, 1 gün düş, dünyanın lafını ye ))))
    Gidip 19 a Akbank, 16 ya halkbank, 32 ye garanti aldıysanda borsa ya hiç yaklaşma kabahat borsada değil

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    FED'in bir sonraki toplantıda, kaç puan faiz artıracağını veya indireceğini biliyoruz.
    ABD, Avustralya, Kanada veya Almanya enflasyon verisinin, kaç geleceğini aşağı yukarı biliyoruz.

Biz, böyle imam ve faşist yaratıklar tarafından yönetilmeyi hak etmiyoruz.
    Bunları 100 yıl önce aşmış olmalıydık.
    Tek söylemi PKK olan, tek söylemi din iman olanlar tarafından, tam 20 yıldır boğulduk.
    Nefes alamıyoruz.

İlk gelen her kim olursa olsun, bir daha asla böyle kabus yaşanmamalı.
    Bunun için, yasalarda gerekli önlemler alınmalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Sabah saat 10.dan İtibaren baazı hisselerde çökme-devre kesme olayları,Akşama doğru bir film döneceğinin habercisiydi..
    Ben şahsen şüphelendim de,Kamu Bankalarının tavanda,digerlerinin de % 5-6 artıda olması ,Kaar da olduğum Hisseleri satıp satmamak da kararsız kaldım..
    Bir yemek yiyeyim diye mutfağa gittim..
    Döndüğümde gördüm ki;Borsada Halat kopmuş,Kağıtlar yere yapışmış..
    2.Lokma Yemek boğazımda kaldı.
    Şimdi Zarar küfe dolusu..!!

Kar_adam, sen borsada para kazanamazsin. Bosuna vaktini harcama.

1. Cok fazla hisseye girip cikiyorsun.
    2. Cok fazla hisse tasiyorsun.
    3. Kademeye donuyorsun.

5 kademeye dondugun kagit 1 hafta sonra nasil 1300 kademe koydu? Mal tasimadan para kazanan yok. Sistemi tekrardan icat etmeye gerek yok.

Ne yapabilirsin?

Degisik sektorlerden 3 hisse. Bu hisselerdeki portfoyunun %50'si ile haftalik islem, gunluk degil. En iyi tavsiye.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu düşüş;Toki'nin yapacağı inşaatların parasını Bprsacılar dan çıkarmak için çevirilen dolap olamaz mı.?
    Laftaki Büyük proje ile,Borsadaki büyük düşüşün aynı güne denk gelmesi tesadüf olamaz..
    O olayda hikaye(Yalan)

Seçim yatırımı yalanları (Ömrü yetmez akp nin,20 yıl niye durmuşda yeni yapacakmış?)

Ben inanmıyorum bunların fakirlere yada ihtiyaç sahiplerine çalışacağına.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kar_adam, sen borsada para kazanamazsin. Bosuna vaktini harcama.

1. Cok fazla hisseye girip cikiyorsun.
    2. Cok fazla hisse tasiyorsun.
    3. Kademeye donuyorsun.

5 kademeye dondugun kagit 1 hafta sonra nasil 1300 kademe koydu? Mal tasimadan para kazanan yok. Sistemi tekrardan icat etmeye gerek yok.

Ne yapabilirsin?

Degisik sektorlerden 3 hisse. Bu hisselerdeki portfoyunun %50'si ile haftalik islem, gunluk degil. En iyi tavsiye.
    Sn666; Borsayı tahteravalliye ,Dönme dolaba çevirdiler..5-10 Hisse taşımakla da birşey olmuyor ki.Aylarca tuttuğum kağıtlar da oldu,5 kuruş kazanamadığım..Mecburen 10-15 Hisse taşımak zorunda kalıyorum..Bir kısmı çökerse,Diger kısmı durumu kurtarır mantığı ile hareket ediyorum..
    Bugünkü durumu gördük.İnsanların Tam para kazandım deyip,keyif kahvesi içeceği anda Tavandan Tavana indirip satmasına bile fırsat vermiyorlar..

Iste hatayi orda yapiyorsun. Tasimak mal gibi tasimak demek degil.

Bir kismi ile islem yapacaksin. %50 dedim mesela, ben %30 ile yapiyorum. Yapacagin islem de sadece fiyata dayali olacak. Sattiginin ustune almayacaksin. Aldiginin altina satmayacaksin. Bekleyeceksin. Tek gereken zaman. Ama mal da tasiyacaksin ki gittigi zaman kazanasin ve kacirma korkun olmasin.

Sayfa 734/1195 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •