Sayfa 107/1001 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Millet neden düştük deyip saydırıyor ,
    neden bu kadar sert çıktık diye sordun mu yok.
    ozaman her çıkışın bir inişi var de geç.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar çok azalmış, açıkcılar şimdilik pes etmiş belli, AKBNK HALKB İSCTR YKBNK VAKBN THYAO EREGL de taşınma var,

Açıkcıların pes ettiği dolayısıyla onlar dahil herkesin yükselişe inandığı bir günde verecekleri belliydi zaten!
    Şimdi de sayfalarda banka lar düştü ama birleşme satın alma haberleri var fazla düşürmezler, sanayide zaten ralliye ayak uydurmadı ki geri kaldı temettü verimliliği de var yarın pozitif ayrışırız, havayollarında çok güzel veriler gelecek biz hiç düşmeyiz, diğerlerinde ise bizim hikayemiz var endekse verirler bize vermezler, yan kağıtlar da da şimdi endekse verecekler ama geneli alacaklar konuşuluyor, bu da demek oluyor ki hiç kimse düşüşe inanmıyor, şartlar yerine gelmiş olmalı!
    Tabi ki düşmesini kimse istemez ama bundan sonra çok daha dikkatli olmalısınız, klavyeye satış tuşu tekrar takılmış olabilir! bakalım geçici mi kalıcı mı takıldı, düştükçe tepki alımına oynayıp ta fazlasıyla mallanmayın! kredinize güvenip de düştükçe çuvalı da doldurmayın! ytd ama...

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Gece seansı taban gelebilir

Çok taban var
    O nedenle gece seansı da tabana gidebilir

Taban 3767

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstad

vob yapmayın diyorum bozgurt diyor ki niye 442.000 den cort açmadın

bozgurt dayı 442.000 e gidene kadar gerek klasik teknik gerek elliott gerek neo wave açısndan bir çok kez cortingen batingen olduğü için 442.000 e gider bura diyen bir metod yok.

vob yapan şuan bin defa cortta bitti.

VOB YAPMAYIN

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sifir risk diye bir sey yok/ sonucta teminat tamamlama riskin sonucta orda gordugun faiz oranlarini yatayda takilan bir hisse icin vermiyor oyle olsa ne guzel son 1 haftada teminat artislari malum yarinda articak daha . e birde soluksuz banka tavanlari vardi boyle olunca mecburen teminat tamamlama riskin oluyor ne kadar cok teminat tamamlama= kazancin o kadar azalmasi
    Bear abi sagolsun robotu ile bende yapmaya basladim ay basinda %40 ustunden ac diyerek 2milyon 1 saatte biter herhalde ama ben ilk basta yuksek sonra yuksekler kalmayinca dusuk rakamlar diyerek sabah 10 da basladi robot islem yapmaya 2 milyonu ogleden sonra felan bitirdi
    TL meduatin varsa vadelide tutuyorsan vadeli uzerinde getirisi var cok guzel
    bende tl mevduat yoktu tl yi %2 ile borclandim ustunde bana ne kalirsa diyerek faturalari odesin yeter
    Şimdi anlaşıldı. Repo, ters repo vs o işleri yapanlar burada fırsat görmüş girmiş. Kaldıraç ile işlem yapmak arbitraj sayılmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O şeklide gözüküyor.
    geçen hafta sonu bir yerde okumuştum Ahlatçı yatırım bu yükselişte 128 milyon kazandı diye.
    Bu kardeşler bu kadar ortada haber vs yokken bu kadar rahat para kazanmış.
    şaşırdık mı yok
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Şimdi bir grafik atacağım akLınızı alacağım

VOB YAPMAYIN DİYE ATIYORUM HAYATINIZ KAYAR.

Burası hangi dalga belli değiL. 3. dalga tepesi de olabilir. uPTrendde 4. dalgaya benzer bir dalga yok..

ŞUAN 4. A. Yapılıyor olabilir. %38.2 etrafında

HAYATINIZ KAYAR VOB YAPMAYIN

7. Sindo merhaba 30.50 son noktami yoksa 28 ler ihtimal dahilindemi

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Millet neden düştük deyip saydırıyor ,
    neden bu kadar sert çıktık diye sordun mu yok.
    ozaman her çıkışın bir inişi var de geç.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Bugünkü tepe 3. dalganın 5. dalgası olabilir.

Dalga sayımında 3. dalga mı 5. dalga mı hep karışır

ASLA BAŞARAMAZSINIZ.

TEKNİK ANALİZ KİTABINI YAZMIŞIZ

ASLA BAŞARAMAZSIN.. YAPMA.

Sayfa 107/1001 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz