Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Birini tanıdım, şu bankayı ben alıp sattım aracı oldum demişti, ama güvenilir birisiydi, bir kısım hisse de o arada komisyon almıştır, normaldir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. simdi jeton dustu degistiricem o kismi neden 17.59.30da duruyorki harbi dehset firsat varmis ama cok az kapatabilirdik 3 dakikada

iskalama derken spot kapanis fiyatinin satis tarafinda olmasi degilmi ve pasif e dusmesi degilmi ?

3 ay bekleyip alinacak orani kapanisda alirmisiz

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    vardı ama siz göremiyordunuz. ağzınızın suyu akıp yanlış işlem yapmayın diye ROBOT 17:59:50 de duruyor ve size eşleşme fiyatlarının olduğu seansı göstermiyor.

ha işlem yapılamazmı orada yapılır ama ıskalayıp tek bacak askıda kalma riski çok fazla o yüzden robotun orada çalışmasını devre dışı bıraktım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Kesin bir bilgiye sahip isen iddiaya girmek sünnettir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Teşekkkürler teknik sayıma denk geldi tesadüf işte ta yoktur
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yalniz sayko abi söylediydi 13 u son diye. Ondan başka da net söyleyen görmedim. Tebrikler.

5. Neyse short ile herhangi bir bağım kalmadı ben shorttan para kazanmak isteyen birisi değilim gelen para ile de yarın hisse alacağım sonra sen sağ ben selamet hafi eyvallah adios düşüren düşürsün bassın 2000 e kadar umurumda olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    simdi jeton dustu degistiricem o kismi neden 17.59.30da duruyorki harbi dehset firsat varmis ama cok az kapatabilirdik 3 dakikada

iskalama derken spot kapanis fiyatinin satis tarafinda olmasi degilmi ve pasif e dusmesi degilmi ?

3 ay bekleyip alinacak orani kapanisda alirmisiz
    o saatlerde kullanmanı hiç tavsiye etmem.
    robotun kullanım klavuzunu tekrar seyret derim. ne yazıyor o bölüm için.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Teşekkkürler teknik sayıma denk geldi tesadüf işte ta yoktur
    Ne demek abi teşekkürler benden. Yarın devam mi zopaya senin sayıma gore?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyse short ile herhangi bir bağım kalmadı ben shorttan para kazanmak isteyen birisi değilim gelen para ile de yarın hisse alacağım sonra sen sağ ben selamet hafi eyvallah adios düşüren düşürsün bassın 2000 e kadar umurumda olmaz.
    seninle aynı kapdan yemek yemiş olmalıyız mutlaka...mantalite olarak aynıyız..ama sen daha genç olduğun için acelecisin ! yavaş yavaş abi

eğer piyasa hızlı ise sen yavaş ,piyasa yavaşsa sen hızlı olucan.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •