Sayfa 302/993 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ahmet papağan almaya karar verir. Beğendiği papağanı almak için dükkan sahibi ile anlaşırken dükkan sahibi,
    – Beğendiğiniz papağanın ağzı biraz bozuktur tavsiye etmem der.
    Ahmet yine de papağan hoşuna gittiği için alır onu. Evet Getirdiği papağanın ağzından çıkan ilk laf,
    – Ahmet Dötünü tikeyim olur.
    Gel zaman git zaman papağan bu lafı ağzından düşürmez. Hemen papağanı aldığı yere gider çaresini papağanı aldığı adama sorar. Aldığı tavsiyede papağanın kafesi üzerine örtü örtülüp 60 gün açılmamasıdır. O zaman düzeleceğini söylerler. Aradan bir hafta geçer örtülü papağandan ses çıkmaz. 2 hafta üç hafta derken 59. gün dayanamayan Ahmet papağanın öldüğünü düşünüp örtüyü aralayıp papağana bakmak ister. örtüyü araladığında papağanla göz göze gelir. Ve papağan derki;
    – Ahmet götün mü kaşındı
    Ben bunun hangi Ahmet oldugunu biliyorum..

2. Tam karakış bastırdığında ve Güneş Oğlak dönencesine ulaştığında 2023 seçimi öncesi hisse alımı için en uygun zaman olabilir.
    Şimdilik 3 ay daha al sata devam derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
    Burada yine temizlik olmus,herseyi buraya yazmak sorun,çünkü yazılanlar siliniyor,en iyisi yazmamak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Burada yine temizlik olmus,herseyi buraya yazmak sorun,çünkü yazılanlar siliniyor,en iyisi yazmamak
    2 gündür silinen yazı yok..

daha eskiye bakmadım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Yirtik dondan firlama geldi
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Buda donun kendisi

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ahmet papağan almaya karar verir. Beğendiği papağanı almak için dükkan sahibi ile anlaşırken dükkan sahibi,
    – Beğendiğiniz papağanın ağzı biraz bozuktur tavsiye etmem der.
    Ahmet yine de papağan hoşuna gittiği için alır onu. Evet Getirdiği papağanın ağzından çıkan ilk laf,
    – Ahmet Dötünü tikeyim olur.
    Gel zaman git zaman papağan bu lafı ağzından düşürmez. Hemen papağanı aldığı yere gider çaresini papağanı aldığı adama sorar. Aldığı tavsiyede papağanın kafesi üzerine örtü örtülüp 60 gün açılmamasıdır. O zaman düzeleceğini söylerler. Aradan bir hafta geçer örtülü papağandan ses çıkmaz. 2 hafta üç hafta derken 59. gün dayanamayan Ahmet papağanın öldüğünü düşünüp örtüyü aralayıp papağana bakmak ister. örtüyü araladığında papağanla göz göze gelir. Ve papağan derki;
    – Ahmet götün mü kaşındı
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben bunun hangi Ahmet oldugunu biliyorum..
    G. Amet abi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    2 gündür silinen yazı yok..

daha eskiye bakmadım..
    Bendeki sistemsel hata yüzünden öyle oldu sandım özür dilerim

7. WNTR S CMNG
    Energy Prices Soar 700% And Threaten To Push Businesses To The Brink Of Bankruptcy This Winter

Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Avrupalılar odun topluyormuş bu yıl çok çetin geçecek...

Sayfa 302/993 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •