Sayfa 81/896 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 641 - 648 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Rıca edıyorum dolar yarın 10 tl olursa sasa kac para olur
    buraya yazmayanlar ozelden yazabılır
    lutfen buna fokus olunuz
    sevgıler
    yatırım tavsıyesı degıldır

6 ay surenız var sayın ortaklar
    sevgıler
    yatırım tavsıyesı degıldır

3. akbanktaki ana lotlarım dışında dün vakıfbanktanda yatırım hesabı açtım akbanktaki lotlarla al sat yapamıyorum onlar ömürlük diye bari eldeki 23 bin lirayla vakıftan al sat yapayım nefsim körelsin dedim 54.87 ortalamayla kalakaldık alır almaz çöktü borsa bu kadar şans olur ya bu kadar

4. BİST Kap bildirimi yollamış. Bakalım SASA etkisi ne olacak? Yataya bağlanan, yukarıya gitmek istemeyen, aşağı giderken yuvarlanan SASA

Bilindiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulunun 11/02/2021 tarih ve 7/211 sayılı kararı uyarınca BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda açığa satış işlemi yapılabilmektedir. Söz konusu paylarda 14/09/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1062944

5. Tahtacıya yetecek kadar lot satışı olmadan, kağıt yukarıya gitmeyecek gibi görünüyor. O yüzden sonuçta sanırım, dayanamayıp (ya da sııkılıp) satanlardan sonra kalanlar (sabredenler) kazanacaktır.

Uçacak, kaçacak, firma yatırımcısına sahip çıkacak, geri alım yapacak, vb. yorumlara itibar etmemek lazım. Kimse kimseye ucuz yoldan para kazandırmaz.

6. Patron dükkanı kapattı gitti galiba 50/95 oldujk

7. Bu düşüşler tadımız kaçırsa da uzun vadeli olarak sıkıntı duymuyorum. Hissenin yukarı hedefleri için belkide bu tip düşüşler faydalı olabilir. Liman ve rafineri inşaatların başlama haberlerini görmek lazım

8. Dünkü düşüşün ne kadar suni olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Panik yapıp elindekileri kaptıranlara geçmiş olsun. Borsada fırsatlar tükenmez morallerini bozmasınlar

Sayfa 81/896 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •