Burada liste var ama ağırlık miktar vs yok. FTSE sayfasında ise sadece aboneler görebilir detayı denmiş.
https://foreks.com/haber/detay/63036...irmesini-yapti
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu iif dene arkadaşın hiç bi şeyden haberi yok anlaşılan, bospo diye bi arkadaştan duydum- ayrıca çok sayıda youtuber aynı kanaatteymiş- yakında türkiye hükümeti borçlarını ödeyemeyecek, memorandum ilan edecekmiş.. batacak adamın eurobondunu kim alır, hayal aleminde yüzüyor bu iif, gelsinlerde bospo yada selçuk geçer falan gibi youtuberlardan gerçekleri öğrensinler- doların 70 lir olacağını, tr hazinesinin iflas edeceğini falan nasıl bilmiyor olabilirler ??
Rakamlar yalancı şahit gibidir .Ne istersen onu söylerler.
Zaten şu meşhur kaşığı büken neo bile hiçbir istatistikcinin eline su dökemez.Rakam bükmek sanatdır.
Misal son bir senede yüzde 100 kazandın diyelim !! banka olsan fiyat kazanç oranın 1 dir !! "ben ne diye banka alayım banka beni satın alsın" bile diyebilirsin .
Evet gerçekden f/k ın 1...ama nerde yüzde 100 enflasyonda
Gerçekden fk sı 1 olan biri aslında reelde 0 a 0 elde var 0
şu ortamda
not:Bir varlığın kazancının veya reel getirisinin o dönem için sıfır olması o varlığın değersiz olduğunu göstermez .Sadece değerine değer katmadığını gösterir.
Son düzenleme : pisyedili01; 14-09-2022 saat: 21:50.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Biliyorum diyen yok ki zaten memedabi, herkesin kendince bir stratejisi bir sistemi var,
Ama sana bir tüyo vereyim, bist tale bazlı uzun vadede boyuna yukarı arada düzeltmeler olsada boyuna yukarı, yılanoğlu bazlı ise boyuna aşağı arada tepkiler olsada uzun vadede boyuna aşağı.
Yabcak bişii yok dayucuğum fakirlikten kurtulaman
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri