Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop XLIV

1. fransanın büyük cam üreticisi faaliyetlerini durdurdu geçen hafta, sebep doğalgaz fiyatları, cam işinde maliyetin yarıdan fazlası doğalgaz.. sorun sadece fiyatı da değil, doğalgaz kıtlığı var avrupada

hal böyleyken, şişe cam çok daha ucuz fiyata kesintisiz doğalgaz kullanabiliyor, avrupalı rakiplerin 3 adım önünde.. yurtiçinde ise istediği fiyatı dikte edebiliyor monopol konumundan ötürü, kar marjları patladı, hisse başı kar beklentisi 7 TL, bunun anlamı <4 f/k işlem görüyor.. bu fiyata şişe cam olmaz.. olmaz yani, zorlamayın boşuna

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    hisse net halka açık forum..
    Binlerce kişi OKUYUCU..
    Hafif almayın..

2011 falan..
    Borsada büyük bir ailenin tahtasını yapan bir ağabeyim
    Bir gün döndü..
    KARAHAN ne diyor dedi..
    Dedim sen nereden biliyorsun KARAHAN ı..

Güldü..

Buraları KİMLER OKUYOR..KİMLER YAZIYOR..
    Bu gözler 24.000 dolarlık bloomberg terminalden KY kisvesi altında ekran görüntüsü atanlar gördü..
    Biz sorduk hayrola eve mi kurdun falan..
    Ya bir arkadaşın falan..
    Çok fena yer çok.

Akçay gibi ters indikatorler hep para babalarinin adamlari işte.

Tcell 16 daydi rezil kagit dedi. Belli ki tahtaciyla anlasmis, belli ki parasi yatmış.

Sattirdi millete. Ve mutlu son tcell 25.

Cok dikkat edin dostlarim cok.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    fransanın büyük cam üreticisi faaliyetlerini durdurdu geçen hafta, sebep doğalgaz fiyatları, cam işinde maliyetin yarıdan fazlası doğalgaz.. sorun sadece fiyatı da değil, doğalgaz kıtlığı var avrupada

hal böyleyken, şişe cam çok daha ucuz fiyata kesintisiz doğalgaz kullanabiliyor, avrupalı rakiplerin 3 adım önünde.. yurtiçinde ise istediği fiyatı dikte edebiliyor monopol konumundan ötürü, kar marjları patladı, hisse başı kar beklentisi 7 TL, bunun anlamı <4 f/k işlem görüyor.. bu fiyata şişe cam olmaz.. olmaz yani, zorlamayın boşuna
    Ben baktım fazla satışı olan bir firma değil gibi, benim de dikkatimi çekmişti, stoklarımız yeterince var demişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Akcay iyi ve tecrübeli oyuncudur , son 1 ayda Viop shortlardan 450 bin lira zarar etti sinirleri ondan bozuk...
    5 aydır foruma gelmeyip denzi ile kavga ettiğim gün gelmen normal mi?

5. sercan gelmş foruma

dolar 4-5 iken geber dolar diye yazardı

6.  Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Çok fena yer çok.

Akçay gibi ters indikatorler hep para babalarinin adamlari işte.

Tcell 16 daydi rezil kagit dedi. Belli ki tahtaciyla anlasmis, belli ki parasi yatmış.

Sattirdi millete. Ve mutlu son tcell 25.

Cok dikkat edin dostlarim cok.

viop hesabın var mı?

ispat etsene bugün ne işlem yaptın...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    5 aydır foruma gelmeyip denzi ile kavga ettiğim gün gelmen normal mi?

Akçay bilgin olsun diye yazıyorum.

Forum su sekilde yonetiliyor. Çift nickli olma durumu soz konusu degil. Cunku yonetim tespit edip direk engeller. Bu forumlarda ilk kuraldir.

Tcell tahtacin ogretmedi mi bunu? Hani 16 tl iken cop dedigin 25 olan tcellin tahtacisi

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    viop hesabın var mı?

ispat etsene bugün ne işlem yaptın...
    Akcay tcell tahtacisindan aldigin paranin dekontunu paylas da senlensin ortalik

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •