Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    gönüllüysen güllük gülistan ,gönülsüzsen gönlünü kaptır
    En iyiyi en sona bırakma prensibim var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dün yapmış analizi, ama yine de detaylı check etmek lazım, hata olabiliyor.

Özetle yabancıların dalgasına girip büyük para kaldırmak isterken çarşı esnafı dükkanın önünü kapatıyorsun diye kızdı.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dün akşam biri ykbnk ta ahlatcinin mali bitti baskı kalkar demişti bugun oyle de oldu. Diğer bankalarda da ahlatciyi kusturana kadar uğraşırlarsa bu iş daha cok uzar gibi.
    ahlatçı vakbn ve halkb taban kilit kaldığı için artı pozda kalmış mecburen, buna mukabil 1.4 milyon akbnk vadeli satarak 900 bin artıdan 500 bin eksiye geçmiş.. yani 50 milyon lot akbnk short

bi ihtimal, satamadağı halkb-vakbn longlarını hedge için akbnk short olmuş olabilir.. eğer amaç ahlatçının üstüne oynamaksa, akbnk yukarı gider

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dün akşam biri ykbnk ta ahlatcinin mali bitti baskı kalkar demişti bugun oyle de oldu. Diğer bankalarda da ahlatciyi kusturana kadar uğraşırlarsa bu iş daha cok uzar gibi.
    Bence adamlar batmış olabilir.
    Maldan çıkılabilen hisseler dengeleniyor çıkamadığı taban oluyor sanırım.

5. Ağustos başından itibaren 15 Eylül'e ve 16 Eylül ayrı olarak işlemler verilmiş.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...431555/photo/3

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ahlatçı vakbn ve halkb taban kilit kaldığı için artı pozda kalmış mecburen, buna mukabil 1.4 milyon akbnk vadeli satarak 900 bin artıdan 500 bin eksiye geçmiş.. yani 50 milyon lot akbnk short

bi ihtimal, satamadağı halkb-vakbn longlarını hedge için akbnk short olmuş olabilir.. eğer amaç ahlatçının üstüne oynamaksa, akbnk yukarı gider
    Aynı şeyi düşündüm bugün seans icinde. Elindekini satamayınca ne bulursa onu sortluyor gibi geldi.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bence adamlar batmış olabilir.
    Maldan çıkılabilen hisseler dengeleniyor çıkamadığı taban oluyor sanırım.
    Batmış mi bilmem ama sanki danışıklı dövüşe çomak soktu şimdi de birileri cezasını kesiyor gibi gibi. Bakalim eger kemalin dedigi gibi akbank sortladiysa ve akbanki da yukari surerlerse teori epey dogrulanacak gibi.

7. Spot ve vadeli toplu değerlendirmek lazım.

Büyük para ile iş çevirilirken en kötü ihtimaller vs düşünülmüştür. Bir kere bir çok kurumdan ortak hareket var gibi.

8. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •