Sayfa 36/651 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 281 - 288 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    agha bak anlatmak istedigim bu.

TEB yukselisten 1 hafta once 1.3 milyar liralik banka aldi.

Akbank 10
    Garanti 16.85
    Yapi 5.40
    Vakif 4.60
    Halk 5.70

maliyetli. Bir yukselis varsa, bu adamin alislarindan sonra oldu.

Aldiklarini hala vermedi.

O Ahlatci, A1, Gedik sayesinde yukselis olmadi yani. Sen de biliyorsun ki onlar da bir parcasi olabilir, olmayabilir de. Ama boyle tahtalari goturen adamlarin yok teminattan zorda kalmismis, yok mallarini zararina satiyormus gibi hikayeler muhtemelen... hikayedir.

sn 666 paylaşım için teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    agha bak anlatmak istedigim bu.

TEB yukselisten 1 hafta once 1.3 milyar liralik banka aldi.

Akbank 10
    Garanti 16.85
    Yapi 5.40
    Vakif 4.60
    Halk 5.70

maliyetli. Bir yukselis varsa, bu adamin alislarindan sonra oldu.

Aldiklarini hala vermedi.

O Ahlatci, A1, Gedik sayesinde yukselis olmadi yani. Sen de biliyorsun ki onlar da bir parcasi olabilir, olmayabilir de. Ama boyle tahtalari goturen adamlarin yok teminattan zorda kalmismis, yok mallarini zararina satiyormus gibi hikayeler muhtemelen... hikayedir.

Kardeş sen bu işi nasıl takıp edebildin bi anlat ta anlayalım yani bu kadar yüksek hacimli hareketlerde bu teb bankın hala satmadığını bize bi anlat kardeşim sana inanmıyorum vede bu yazıyı bu şekilde yazman manipülasyona girer
    Sen bunu asla takıp edemezsin ve bu teb in saymadığını bize ispat edemezsin yanlış yapıyorsun kardeşim kul hakkına girme...senin için iyi olmaz

Alıntı Originally Posted by Karatahir Yazıyı Oku
    Kardeş sen bu işi nasıl takıp edebildin bi anlat ta anlayalım yani bu kadar yüksek hacimli hareketlerde bu teb bankın hala satmadığını bize bi anlat kardeşim sana inanmıyorum vede bu yazıyı bu şekilde yazman manipülasyona girer
    Sen bunu asla takıp edemezsin ve bu teb in saymadığını bize ispat edemezsin yanlış yapıyorsun kardeşim kul hakkına girme...senin için iyi olmaz
    Iyi de TEB'in sahibi ben degilim, nerden bilebilirim ki. Ondan sonraki tarihte satmamis kendi araci kurumundan. Vakifta da takaslarda hala duruyor. A'dan alir, B'ye virmanlar, C'den satar bilmek mumkun degil. Orda anlatilmak istenenen TEB aldi, hareket basladi idi.

Bu uslubun da yakismamis emek harcayip koydugum birseye.

4. XBANK haftalık dolar bazlı destek 188 dolar civarı. Çalışmazsa birşey beklememek lazım.

5. Sayın Soul Eater sen bari yapma bu işin tekniği bak link attım orada NŞa da olur.

Piyasada söylentiler ayyuka çıkmış.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...ismi-acikladi/

https://twitter.com/fibonacinew/stat...7Ctwgr%5Etweet
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Sayın ZDX&Lunar Soul,

Bilgi için çok teşekkür ediyorum. Konudan bir haberdim. Bu bilgi çok iyi oldu.

Tekrar teşekkür ederim. [emoji1374]
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Soul Eater sen bari yapma bu işin tekniği bak link attım orada NŞa da olur.

Piyasada söylentiler ayyuka çıkmış.

https://www.paramedya.com.tr/devami/...ismi-acikladi/

https://twitter.com/fibonacinew/stat...7Ctwgr%5Etweet

7.  Alıntı Originally Posted by Soul Eater Yazıyı Oku

XBANK haftalık dolar bazlı destek 188 dolar civarı. Çalışmazsa birşey beklememek lazım.
    Bu ikili dip eger devam ederse, banka hisselerinin fiyatlarında çok uçuk rakamlar ortaya çıkıyor. ben banka hisselerini birçok sanayi hisseleri ile de karşılaştırdı. örnegin abbank/petkim=10 petkm çıkmaktadır

saat geceyarısı olmuş....

Peri değneğiyle bir dokununca Külkedisi’nin yırtık pırtık giysileri nefesleri kesecek harika bir elbiseye dönmüş. Ayaklarında bir çift camdan ayakkabı pırıl pırıl parlıyormuş.

“Bir şey var yalnız,” demiş Peri. “Gece yarısına kadar eve dönmelisin. Saat on ikide elbisen tekrar eski giysilerine, faytonun balkabağına, atların fareye dönüşecek. Prens’in bunu görmesini istemezsin herhalde? Şimdi git, dilediğince eğlen.”

TO BE CONTINUED...

Sayfa 36/651 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •