Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1440 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Salçayı terk ederken topiğine yazmıştım hatırlıyorsanız. Salçadan çok daha potansiyel gördüğüm başka 2 hisse için satmak zorunda kaldığımı. O hisselerden birincisi bu hisseydi işte. Salçada büyük kriz olacak bu kış, doğru hisse oda.

Teknosa yıllarca zarar yazdığından dolayı yatmış dana gibi, o dana yeni ayağa kalktı.
    Zincirlerini koparıp deli danaya bağlarsa şaşırmam, yılların birikmiş enerjisi var üstünde.

Karların artarak devam edecek olma ihtimali ve birçok iş kolunda agrasif büyüme konusu çok ilgi çekici olmaya uzun süre devam edecek bence Teknosa.
    sayın hocam salça yani tukas ve konfrt bendede vardı erken ayrılmışız, hatta konfrt tukası geçti kısmetten ötesi yenmez demiş atalarımız inşallah tknsa ve odasdan 2 kat salça çıkartırız.

2. Odaşta da çok iyi potansiyeli var. 2023 de 5 milyar net kar yazacak nasip olursa şirket, anlık piyasa değeri 7.4 milyar tl. 1 kusur f/k ile işlem gören enerji şirketi ne duydum nede gördüm ben.

Lakin Teknosa bir başka, Teknosa daki potansiyel ne Odaşa benzer nede başkaca bir şirkete. Şirket yıllardır zarar ederken son 2 çeyrektir çok iyi karlar yazmaya başladı. E-ticaret ve GES işinde agrasif bir şekilde büyüme istekleri, bu 2 sektöründe önünün çok açık olduğunu düşünürsek Teknosa henüz yolun başlangıcında gibi.

Zaten şirket halka arzından beri geçmiş yıl zararlarından dolayı yatırımcısına hiç bir kazandırmamış, dolar bazlı zaten erimiş hisse değeri. Şirkette şu an müthiş bir kabuk değişimi var, ve çok müthişte potansiyeli var. E-ticaret sektörü ve GES işinde işler umulduğu gibi giderse, son 2 çeyrekte ettiği karlar çerez gibi kalır gelecek bilançolarda!

Çağımızın en gözde işi açık ara e-ticaret ve yenilebilinir enerji sektörüdür!
    Teknosa bize her iki sektördede bende varım ve varolacağım dedi!

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Odaşta da çok iyi potansiyeli var. 2023 de 5 milyar net kar yazacak nasip olursa şirket, anlık piyasa değeri 7.4 milyar tl. 1 kusur f/k ile işlem gören enerji şirketi ne duydum nede gördüm ben.

Lakin Teknosa bir başka, Teknosa daki potansiyel ne Odaşa benzer nede başkaca bir şirkete. Şirket yıllardır zarar ederken son 2 çeyrektir çok iyi karlar yazmaya başladı. E-ticaret ve GES işinde agrasif bir şekilde büyüme istekleri, bu 2 sektöründe önünün çok açık olduğunu düşünürsek Teknosa henüz yolun başlangıcında gibi.

Zaten şirket halka arzından beri geçmiş yıl zararlarından dolayı yatırımcısına hiç bir kazandırmamış, dolar bazlı zaten erimiş hisse değeri. Şirkette şu an müthiş bir kabuk değişimi var, ve çok müthişte potansiyeli var. E-ticaret sektörü ve GES işinde işler umulduğu gibi giderse, son 2 çeyrekte ettiği karlar çerez gibi kalır gelecek bilançolarda!

Çağımızın en gözde işi açık ara e-ticaret ve yenilebilinir enerji sektörüdür!
    Teknosa bize her iki sektördede bende varım ve varolacağım dedi!
    sayın hocam odasları satıp ful tknsaya geçesim geliyor ama dünyada enerji krizi 2027 kadar süreceği söyleniliyor ayrıca odas 3 yıl üstüste bedelli yaptı borçlardan baya kurtuldu bundan sonra güçlü bilançolar bekleniliyor ayrıca yumurtaların hepsini aynı sepete katmak istemiyorum hayırlısı bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    sayın hocam odasları satıp ful tknsaya geçesim geliyor ama dünyada enerji krizi 2027 kadar süreceği söyleniliyor ayrıca odas 3 yıl üstüste bedelli yaptı borçlardan baya kurtuldu bundan sonra güçlü bilançolar bekleniliyor ayrıca yumurtaların hepsini aynı sepete katmak istemiyorum hayırlısı bakalım.
    Mantıklı olanda bu bence sn. pamuk01. Doğru strateji izlediğiniz yol.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •