Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
Yüksek ihracat yapılan başka ülkeler de var lakin yazmak yorucu. Avustralya, ispanya , UK etc,

Dikkat çektiğim noktayı minikyatırımcı açıklar

We are waiting for result of our predictions
turquality programından bahsetmiştim daha önce.. abd ye ihracat bu programa dahil olunmayla ciddi düzeyde arttı..

menderes tekstil kendi enerjisini üretiyor.. geçen yıl kurulan 7.8m kurulu güçteki ges arazi maliyeti olmadan doğrudan çatıya kuruldu.. son aylarda yaşanan enerji krizi nedeniyle uzakdoğu tekstilde arkamızda kaldı.. hele navlun avantajıyla farkı açtık ab tarafında..

yeni pazarlar bulundukça tekstil segmentinde sıçramalar gelecek.. savas nedeniyle ciddi bir insan hareketliliği oldu avrupada.. bu noktada bu hareketlilik barınma ihtiyacıyla birlikte ev tekstiline olan talebi de pozitif olarak etkiledi.. turizm hareketliliği de fena değildi bu yıl.. o nedenle iç pazarda da otel ve pansiyonlardan güzel talep oluştu..

benim asıl beklentim abd kesinlikle.. önemli bir pazar ve pandemiden en az etkilenen ekonomilerden biri.. orada uzun vadeli ticari ilişkiler kurulabilirse menderes tekstili çok farklı yerlerde görebiliriz.. nitekim kapasitemiz uygun..

bebek ürünleri de geliyor yakında bebek ürünlerinin stok devir hızı yüksek olur.. bunlar için pazar körfez ve ortadoğu ülkeleri ile çin ve hindistan olacak..

neyse bakalım.. hala 100m usd piyasa değerimiz bile yok..

turcas kuyucak jes i kaça satmış bizim baklacı ne eder hesaplasınlar

ya da bornovadan gelecek bağımsız bölümler eee akturdaki diğer gayrimenkuller de var

hazır sıcak su var ısıtma maliyeti yok.. acaba serada yeni katma değeri yüksek tarım ürünleri gelir mi

resler modernize yapılınca verimleri nasıl olur akça fena değil aliağa da performans artabilir

jes sahamızda yanımıza bir yabanı ortak alıp 50mw bir jes de fena olmaz ama borç demek bu

bakalım vakit ne gösterecek.. mallar toplu.. mal sahiplerinin illaki bir projeksiyonu vardır