Sayfa 280/1001 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop XLIV

1. BIST 30'un 3730 üstüne atmasını XAU'nun da 1660 altına sarkmamasını temenni ediyorum. (Yatırımclık budur

21 Eylül aksami TSİ 21:00 FED 100 puan yaparsa perşembe işler biraz karışabilir. (Çoğunluk beklenti gibi 75 puan ve şahin açıklama beklentim var)

İngiltere de perşembe açıklayacak, aynı gün bizim de var ama artık piyasamız şerbetli hale geldi faiz indirimine.

2.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    BIST 30'un 3730 üstüne atmasını XAU'nun da 1660 altına sarkmamasını temenni ediyorum. (Yatırımclık budur

21 Eylül aksami TSİ 21:00 FED 100 puan yaparsa perşembe işler biraz karışabilir. (Çoğunluk beklenti gibi 75 puan ve şahin açıklama beklentim var)

İngiltere de perşembe açıklayacak, aynı gün bizim de var ama artık piyasamız şerbetli hale geldi faiz indirimine.
    PPK'dan 100 bps'lik bir faiz indirim bekliyorum.

Faiz indiriminin kura çok bir etkisi olmayacaktır. Çünkü orada kuru baskılayacak kadar rezerv birikti / birikiyor.

Öte yandan bankacılıktaki rallinin bir önceki toplantıdan (21 Temmuz) sonra hızlandığını da unutmamak lazım.

Kur baskılanırken, enflasyon yüksek faizler düşükken, geriye tek alternatif borsa kalıyor bir kez daha.

FED'e doğru biraz baskılanıp, PPK sonrası bir ralli gelebilir bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    PPK'dan 100 bps'lik bir faiz indirim bekliyorum.

Faiz indiriminin kura çok bir etkisi olmayacaktır. Çünkü orada kuru baskılayacak kadar rezerv birikti / birikiyor.

Öte yandan bankacılıktaki rallinin bir önceki toplantıdan (21 Temmuz) sonra hızlandığını da unutmamak lazım.

Kur baskılanırken, enflasyon yüksek faizler düşükken, geriye tek alternatif borsa kalıyor bir kez daha.

FED'e doğru biraz baskılanıp, PPK sonrası bir ralli gelebilir bence.
    Aynı stratejiyi paylaşıyorum.

4. Bakalım bugün bankaların tabanı bozulacak mı
    Hamdım Piştim Yandım

5. Sabah sabah İSC long olduk hayırlısı bakalım. Maliyet taban.

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Sabah sabah İSC long olduk hayırlısı bakalım. Maliyet taban.
    Sabah sabah bu pala neden tabandan ısc veriyor diye bir tereddüt var mi?

F_ISFIN..tabandan aldık.. zıplarsa satarız..
    TSKB vadeli taban.... vadeli 2 taban daha kalkmaz gibi

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sabah sabah bu pala neden tabandan ısc veriyor diye bir tereddüt var mi?
    Neden olmasın. Ama veren palamı yoksa teminatı ayarlamak için mecbur kalan pala/ky mi?

Sayfa 280/1001 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •