Çokmuş, ne yapacaksınız o kadar parayı?
Uzun vadeli düşünürseniz eurobondlara bakabilirsiniz, %10 dolayında getirileri var.
Daha kısa vadeli ve vergi tantanası olmasın derseniz de eurobond fonları daha iyi getiri sunabilir.
Neye el attilarsa kuruttular...
Bastiklari yerde ot bitmez bunlarin...
Cenabet herifler...
Simdi paraya sikisanlar bizim kagitlara da basacaklar...
Benim icin hava hos, kredim yok aciga alinmis malim yok, viopum yok...
Ama insan uzuluyor gercekten...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
"Borsa İstanbul'da durum sistemi tehdit etmeye başlayınca acil toplantı kararı alındı. Aracı kurumlar ve devlet kurumları şu sıralar Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği'nde zirve gerçekleştiriyor."
Aferin, gece yarısı kararlar alsınlar düşüşü yasaklasınlar falan. İyice serbest piyasanın tabutuna çivi çaksınlar. Artık böyle.
Ellemeyin kardeşim ellemeyin, çıkarken ellediniz mi de düşerken karışıyorsunuz? Kendi dengesini bulsun, müdahale edildikçe düzgün yatırımcı piyasadan çekiliyor piyasa iyice bozuluyor.
4-Bu durum makinenin bu kez tersine işlemesini sağladı. Yani önceden hisse fiyatı yükselirken oluşan fazla teminat bu kez açığa dönüştü. Aracı kurumlar yatırımcılardan VİOP'ta teminat açığını tamamlamalarını istedi. VİOP'tan kazandığını spot piyasada hisse senedine yatıran yani elinde yeterli nakdi olmayan yatırımcılar da borsada hisselerini satmak zorunda kaldı. Veya aracı kurumlar bu yatırımcıların hisselerini satarak teminat açıklarını tamamlamaya başladılar. Bundan sonraki süreçte de teminatların günü ve zamanına göre ya yatırımcılar nakit bulacak veya hisseleri satılacak
https://www.haberturk.com/borsada-ku...521782-ekonomi
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bankacım aradı yalvar yakar kkm hesabı açmamı istiyor.....miktar az bile olsa rica ediyor....
Belli bir miktarı tutturamayan bankalara ceza veriyorlarmış...
Böyle ekonomi yönetimi olur mu....[emoji852][emoji848]
Tuhaf tuhaf işler.....!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri