Aklıma mart ayı geldi, savaş var tr turizm bitecek, diğer sektörlerde vurulacak vs vs haberleri yorumları boldu. THY 22 TL'ye düşmüştü.sonrasi hiç de yazılıp çizilen gibi olmamıştı realitede. Yine başlamış uzun vade senaryolar.
Aklıma mart ayı geldi, savaş var tr turizm bitecek, diğer sektörlerde vurulacak vs vs haberleri yorumları boldu. THY 22 TL'ye düşmüştü.sonrasi hiç de yazılıp çizilen gibi olmamıştı realitede. Yine başlamış uzun vade senaryolar.
18-65 yaş arası yurtdışı çıkış yasağı varmış, kademeli geçiş olacakmış seferberlik için. Ytd.
RUSYA-PUTİN-SEFERBERLİK
https://www.youtube.com/watch?v=qEIjTtkjLeM
Son düzenleme : kafkaf; 21-09-2022 saat: 14:00.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
thyao 24-25 görmüştü en düşük diye hatırlıyorum, burda bazıları savaş thy vurur diye yazıyordu, ben tam tersine rusların tek çıkışının türkiye olduğunu thy işlerinin süper olacağını iddia etmiştim
hatta o günler 30 TL ilk kim kıracak yukarı diye eregl mi thyao mi diye anket açmış, oyumu thy olarak kullanmıştım.. bugün thy 70, eregl 30
Rusya dan aşşa bir çizgi çek..
Yaptırımlar sonrası AB nin doğuya açılan tek kapısı TR olduğunu/kaldığını göreceksin.
Bunun üzerine pandemi de dayak üstüne dayak yiyen bir havacılık sektörü..
Oradaki patron+tahta yapıcı kudurmuş olmalıdır dedik yazdık dı suyun içinde 40 diye..
Şimdi yaptırım falan deniyor..Basılma durumlar var falan..
100+ hareketi mi geliyor acaba diye düşünmeye başladım..
Ama 10 lardan 70 lere gelmiş THY yerine EREGL çok çok daha cazip gözüküyor gözüme..
Suyun içinde 50+ diyoruz o yüzden.
Yer İmleri