Sayfa 36/121 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 968 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Ses cikmaynca bir hisse 10 senedir ayni yerde dururmu ya tl bazinda . Okdr cok yazilacak sey varki . Ulkenin nufusu 10 sene once 75 milyondu . Suan 100 milyonu gecti sen sadece nufus artisli is yapsan suan ucmustun .

Ucmani gectk 10 sene onceki satis adedini yakalayamiyorsn .

2020 de %10 ile ticari kredi dagitilmasaydi bu sirket hicbirsey yapmayarak batmisti . Evt hicbirsey yapmadn batacakti .

Mesela bulgarlar romenler edirneyi isgal edip mal aliyor . Gurculer artvinde .

Stok yakacagina gir bulgar pazarina yap damping sat

Sen istiyorsunki bulgar tuccar gelsn senden mal alsn . Sen git gir sen ugras cabala .

Sene basinda neden kkm yapmiyor mevduatta bekliyor bunlar dedik . Gitti kkm yapti zor bela . Yani onceden hicbirsey gormuyor .

Ayagina bekliyor .

Git avrupada fuarlara cik neden urfada antepde erzurumda 5 yildizli otelde mal satiyorsn . Sen once buyu ondan sonra 5 yildizli otelde takil .

Diyecek cok sey var bastan asagi amatorluk var sirkette .

3.ceyrekde hayal kirikligi yaratcak . Bosvermislik var

2. 5 6 seneye metaverse cagi baslayacak . Hazirlan kar ettgn yok her yil 1 milyon dolar arge yap . Yani metaverse cagi basladigi zamanda tv ye cikip bizde ayak uydurmaya calisiyoruz aniden oldu vs deme . Yap bahane uretme .

Manyak bir sektor 25 milyon kisi sicak para bol reklam . Ama icraat yok . Ben inaniyorm prtaikligi olan ayak uyduran vizyoner biri gelsin . Kalem kutusu kalem satmakla ugrasmaz sadece .

3. Genel müdür kendisini başarısız olarak görmüyor ki. Sürekli bahaneler sıralıyor. Yok pandemi yok şu yok bu. Pandemi öncesi rakamlar ortada. Kim niye bu başarısız yöneticinin şirketin başında olmasına razı oluyor. Asıl ilginçlik burada.

4.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    Genel müdür kendisini başarısız olarak görmüyor ki. Sürekli bahaneler sıralıyor. Yok pandemi yok şu yok bu. Pandemi öncesi rakamlar ortada. Kim niye bu başarısız yöneticinin şirketin başında olmasına razı oluyor. Asıl ilginçlik burada.
    Ceo dn daha yetkili kim var patron . Demek ki patronun degirmenine su tasıyor susuyor . Biz burada cildirirken bu pasiflige patronun sessz kalmasinin amaci ne ???

Cok sey varda hicbirimiz birsey yapamiyoruz .

5. https://youtu.be/Rrqp_tpTbRg

Su mulakati izleyin . Ben roportaj demiyorm mulakat diyorum . Nasil renkten renge giriyor . Yatirim konusunda nasl mahcubiyet hissediyor . Ve onundeki kagtlardn nasl rakam ariyor .

6. Memlekette 5 yabancı dil bilip vizyonel bakışaçısına sahip binlerce insan var

Evrim boş bir mühendis

Şirketi ve şirkete güvenen yatırımcılarını zarara sokan hiç bir kar üretmez bir duruma getiren pasif bir yönetici

Yazıklar olsun Evrim Hizaler ve şirketine sahip çıkmayan asilzade Tuncay Bey
    Son düzenleme : Plan; 21-09-2022 saat: 21:18.

7. Sahsen benim icin hisse fiyati sorun degil , dususundende memnun olurum 10 yil onceki fiyatlardan aldgm icin fazla fazla alirim . Endeksn rekor kirdigi sirketlern rekor karlar acikladigi zaman bana 10 yil onceki fiyatlardn alis imkani veriyor

Sorun sirketin bir turlu birseyi dogru duzgun yapamamasi

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    https://youtu.be/Rrqp_tpTbRg

Su mulakati izleyin . Ben roportaj demiyorm mulakat diyorum . Nasil renkten renge giriyor . Yatirim konusunda nasl mahcubiyet hissediyor . Ve onundeki kagtlardn nasl rakam ariyor .
    Vakıfta görev verseler kendisine daha yararlı olur bence. 1-2 Milyon dolar yatırım planlıyoruz diyor. 1 ve 2 arasında %100 fark var. Yazık ediyor. Hem kendisine hem şirkete. Bari tv ye çıkıp bu duruma düşme. Şirketinden haberi olmayan tavrı çok enteresandı.

Sayfa 36/121 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •