hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Koskoca Bankacılık sektörü otoritenin devreye girmesine veya bankaların geri alımlarına kaldıysa ne kadar sığ bir piyasada işlem yapıyoruz varın gerisini siz düşünün. İşte canlı örnek i az önce Dandan abi yolladı pandemiden önce 5 lTL de gezen LUKSK 86 TL lerden işlem görüyormuş ben ekranımdan bile kaldırmıştım ki, ben çöp hisse kovalarım. Neyse asıl değinmek istediğim şey başkaca istinye de son yaşanan olaylardan sonra herkes bonuslarının hesabını yapıyormuş. Dolayısıyla aracı kurum ve oyuncu ile ilgili çeşitli hikayeler ortalıkta dolanıyor. Lütfü abim sizin lotlarla ilgili sorununuz sanıyorum ay sonuna kaldı. Alım için acele mi ettiniz acaba ?
Evet abi ya. Geçen bende bişi yazacaktım. Dedim hayırdır inşAllah. Sorarım bir ara dedim sonra kafa bi milyon şeyle dolu olunca unuttum gitti.
Aşkolsun be çızgıların efendisi bize bi YAYLA resmi çizmedin
...
Ünlü Fransız çelik üreticisi LME, artan enerji maliyetleri nedeniyle üretimi durduracağını fabrikayı kapatacağını duyurdu.
( Türkiye’s Economy Channel )
----- Şahsi fikrimdir. -----
Avrupa'daki enerji krizi yerli firmaları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yassı çelik ihracatında da düşüşler yaşanıyor.
Firmalar inşaat demiri üretimlerini artırmaya başlayacak,bunun ne kadar sürdürülebilir olduğunu zaman gösterecek.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Sana çizeyim mi dedim ya selimcan.
Selim hocam maalesef ben aldığımda bu işin bu kadar dallanıp budaklanacağı hiç aklıma bile gelmedi, bir operasyon olduğu gün gibi ortadaydı zaten, ben bu operasyon başlamadan çok ciddi malın el yada kurum değiştiğini yazmıştım zaten, hatta bu operasyon sonrasında bu bankaları belki de BIST 30 sokup sonr endeksi domine etmek için kullanabileceklerini düşünmüştüm, şimdi rahtaça yazıyorum çünkü hiçbiri gerçekleşmedi, sanırım bu arkadaşı borsanın gerçek sahipleri boğmaya kalktı ama bu arkadaşta sevilen kendi ellerinde büyüttükleri biri olacak ki onu korumak için her yol deneniyor, sonuçta iyi yada kötü verdik aldık, lot sayımız arttı kenarda üç beş kuruş daha attım, malum daha önce de yaptığım hareketle kenara bir miktar atmıştım artık onlar düşünecek ben 12 ay daha bu tahtada olmayı planlıyorum![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Kahverengi ana kanal mavi kanal izlenecek, orta kesikli çizgi haftalık ortalamanın olduğu yer buranın üzeri haftalık kapanışlar lazım.
Hacim az artmalı sanki üzerinde bir baskı var gibi gözüküyor. Ama her an yukarı bir hareket yapabilir görüntüsü de var.
hayırlı olsun abi. VAKBN tan zarar gelmez. Belki biraz beklersin, ama zarar görmezsin diye düşünüYORUM. Tek başına iştirakleri bile yeter aslında. dediğim gibi, belki biraz oyalayabilir. Hayırlısı olsun abi. Sonuçta LOT sayın arttı kafan rahat olduktan sonra, ipimle kuşağım ...
yazmayayım gerisini ayıp olur.![]()
Bugün izlediğim kadarıyla dağınık rakamlardan toplu olarak alımlar oldu. Yani biri üfledi hisseyi buradan aşağı sert gelebilir. Eğer farkedilmeden beklenirse içerde hedefi bulur. Süre 4-5 ay kadar sürebilir. tavsiye değildir.
Bunu en son alyel ablama söyledim. benden sonra tufan oldu. Nasip mi kısmet mi artık bilemedim. Alyel ablam sana bir hisse borcum olsun.![]()
Yer İmleri