Sayfa 35/121 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 965 madde; 273 - 280 arası.

Konu: KERVT - Kerevitaş Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Devamı gelirse güzel olur. Diğer gıdalara göre gerçekten ucuz ve primsiz kaldı. Ayrıca karlılığın devamı konusunda şüphe de yok. Resesyon fiyatlaması ile bazı hisselerden çıkacak paranın Kervt gibi hisselere girmesi lazım.
    Gıda sektöründe ürün çeşitliliğinden dolayı kerevitaş bir adım öne çıkıyor. Ve dediğiniz gibi ucuz ve pirimsiz olması bu şirketi gıda sektörü hisseleri arasında bir adım öne çıkarıyor.

Bu kriz gıda ve enerji krizi ise düz mantıkla gıda ve enerji sektöründe en iyilerini ve en uygun kalmışları seçerek kara kışa girme niyetim vardı. Gıda ayağıda kerevitaş ile tamamlanmış oldu!

Winter is coming!

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gıda sektöründe ürün çeşitliliğinden dolayı kerevitaş bir adım öne çıkıyor. Ve dediğiniz gibi ucuz ve pirimsiz olması bu şirketi gıda sektörü hisseleri arasında bir adım öne çıkarıyor.

Bu kriz gıda ve enerji krizi ise düz mantıkla gıda ve enerji sektöründe en iyilerini ve en uygun kalmışları seçerek kara kışa girme niyetim vardı. Gıda ayağıda kerevitaş ile tamamlanmış oldu!

Winter is coming!
    Geçen sene gelen bilançolarda hasılat artışına rağmen son çeyrekte zarar yazmasından dolayı yatırımcıların güvenini kaybetmişti.
    Bu sene ise Besler şirketi ile birleşerek "Wortlanı" oluşturmuş ve güzel bilançolar açıklayarak tekrar yatırımcının güvenini kazanmış.
    Eğer önümüzdeki dönem bilançolarında sürpriz bir olumsuzluk görmez isek,ucuzluğun da verdiği gazla hissenin yerinin çok çok yukarılar olduğunu düşünüyorum.
    Nasıl odas 3.42 tarihi zirvesini kırması ile şaha kalktı ise,kervt de tarihi zirvesi 8.30 un altına inmemesi şartı ile bu bölgeyi kuvvetli destek yaparsa,yükseliş ivmesinin hız kazanabileceğini düşünüyorum.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Die Welt'e göre, Almanya'nın dondurulmuş ve taze gıda üreticileri, artan enerji fiyatlarının yakında kendilerini operasyonları durdurmaya zorlayabileceği konusunda uyarı yayınladı.

https://www.trthaber.com/haber/dunya...di-711052.html

4. Kerevitaş için çok önemli bir haber. Malum dondurulmuş gıda Superfresh pazar lideri!

Sektör çalışanları tarafından kaleme alınan mektupta, Almanya'daki insanlar için günlük gıda arzında önemli arz boşlukları var. Durum ciddi olmakdan daha da fazla. Şirketler artık üretim hatlarının yakında duracağından ve gıda dağıtımı için soğuk lojistik merkezlerinin kapatılacağından korkuyor. Hatta bazıları olası bir iflasa hazırlanıyor denildi.

Mektup, Alman Dondurulmuş Gıda Enstitüsü ve Alman Soğuk Hava Deposu ve Lojistik Şirketleri Birliği tarafından yazıldı ve diğer beş endüstri grubu tarafından imzalandı.

Başbakan Olaf Scholz, Federal Ekonomi Bakanı Robert Habeck ve Federal Gıda Bakanı Cem Özdemir'e hitaben yazıldı.

Mektubun yazarlarına göre, gıda üreticilerinin mali durumu her geçen gün kötüye gidiyor ve bu da yakında sektörde bir iflas dalgasıyla sonuçlanabilir.

Durumu kurtarmak için hükümet müdahalesinin gerekli olduğu konusunda uyarıyorlar.

Özellikle derin dondurucu zincirindeki enerji yoğun orta ölçekli üreticiler için finansal destek çağrısında bulunuyorlar.

5. Euro / dolar paritesini düşmesi kervt’in de işine geliyor çünkü Euro borcu varken, az da olsa dolar fazlası var.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...-KSZclWGnvfEAQ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Su gibi olmalısın. Kırılmamak için bükül, düz olmak için eğril, dolmak için boşal, parçalan ki yenilen." Lao Tzu

6. Teşekkürler sevgili meteor78, güzel bir bilgiydi bu.

Almanya'da Federal Kriminal Dairesi (BKA), artan enerji ve gıda fiyatları ile nedeniyle iç güvenliği bozacak toplumsal olayların baş gösterebileceği konusunda uyardı.

https://www.haberturk.com/almanya-da...disesi-3523361

7. Avrupa'yı elektrik çarptı

Rusya’nın doğal gaz akışını durdurduğu Avrupa baş gösteren elektrik krizini aşmak için ne yapacağını şaşırdı. Elektrik kesintilerinin günlük rutin olduğu Güney Afrika modelini örnek almaktan ofisleri metropollerin dışına çıkarmaya, üşümesinler diye çalışanlara battaniye dağıtmaktan kiliseleri kapatmaya ve dondurulmuş gıda tedarikini durdurmaya kadar birçok proje ve önlem havada uçuşuyor.

https://www.yenisafak.com/dunya/avru...carpti-3860384

Sayfa 35/121 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •