10 yildan beri burada soyledigim buSayin Selka size harfiyen katılıyorum. Bende itü de araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım ve doktora yapmaktayım aynı zamanda. Genç nesilde ciddi bir bilgi eksikliği sorunu olduğunu düşünüyorum ve bu bilgi eksikliğini kapatacak çaba da yok malesef. İnsanlar üniversiteyi meslek sahibi yapacak bir şey olarak görüyor. Üniversite mezunu olmak değil diploma sahibi olmak istiyorlar. Elektronik haberleşme bölümündenim yani teknolojinin sıkı takip edilmesi gereken bir bölümde ama bırakın teknolojiyi bilimsel gelişmeleri takip etmeyi öğrenciler temel mühendislik bilgilerinden bile bir haber. Sinav zamanı yaklastimi eski çıkmış soruları bul biryer den çözümünü bul 3 aşağı 5 yukarı benzer şeyler çıkar zaten yap geç. Ama öğrenciyle bir sohbet ettiğinizde bilgi eksikliği o kadar net ortaya çıkıyor ki. Tabi herkesi dahil etmiyorum ama genel gördüğüm bu şekilde. Bunu bende bir öğrenci olarak söylüyorum. Bu artık ailede mi başlar lisede mi başlar yoksa insanın içinde mi olacak artık orasını bilemiyorum.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
egitim farkli ogretim farkli
sorsan burada herkes universite mezunu ama cogu daha iki kelimeyi bir araya getirip cumle kuramiyor
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Yer İmleri