Sayfa 867/903 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877 ... SonSon
Arama sonucu : 7222 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

  1. Aynı fikirdeyim
    Seçim bitince şayet reis kaybederse extradan bu kağıt pirim yapar diye düşünüyorum.
    Çünkü yıllarca siyasi baskı altında bu kağıt.
    Ben 2009 Yılından beri bu kâğıttayım.
    Ayrıca çok da ucuz...
    Sasa vardı bende 0.60 dan almıştım 2.60 dan sattım kendime aferin demiştim.
    Sabır sabır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  2. Sasa nım gittiği yeri biliyorsunuz 👍👍🤣🤣

  3. #6931
    Emmi gözünü toprak doyuracak huyundan fazgeçmedin.Emmi medyayı sattın 916 milyon dolar aldın aldığın faizler senin olsun,geride kalan şirketlerinde senin olsun .doyarsın belki götürürsün mezara beraber.Bari 916 milyon dolar yap piyasa değerini ayıp yani.BU KADAR hep bana hep bana huyundan vazgeçmiyecen belli.

  4. #6932
    Ama çok ah aldın emmi bu zamana kadar kolay kolay gidemiyecen.o ahlar çıkacak senden ilahi adalet şaşmaz buna eminim.

  5. #6933
    Viop denen kumarhane olduğu müddetce fark etmez burada ne kadar doneleri iyide olsa tahtacı adamın önüne öküz dolusu malları yığar orada istediğini boğar parasını alırlar.Spotu viop kumarhanesine göre kullanıyor buranın ağası.Görüyorsunuz sabahdan beri bıkmadan usanmadan aynı kademelerde dönüyorlar.Hep aynı aracı kurumlar.ama nafile düzen bu yapacak birşey yok bizim adımıza.sistem bu adamları koruyor.para onlarda düdüğü çalıyorlar.ondan sonrada ky.niye borsaya gelmiyor diyor diye ahlanırlar.niye gelsin.Döviz alıyor akıllı adam

  6. İlginç ,normal günlerden birgün, borsadaki en az fiyatlama ile duran holding hissesi. 9 aylıkta, sermayeden daha çok kâr geleceği kesin olan bir firmanın hisse değerlemesi bu olmamalı aslında. Bütün gün endex artıda iken öylesine takıldı. Endex aşağıya gelirken en önde düştü. Karanlık odada ise dipten kapattı. 9 aylıklari görmeden hayatta çıkmam. Eninde sonunda ike ike alacaklar. Aslında ne alıyorlar nede satıyorlar.


    Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk

  7. Şirketin bu fiyatlardan, geri alım programı olmasına rağmen geri alım yapmaması çok ilginç, en azından şirketin kendisi yapmasa bile şirket ortaklarından bazılarının yapması beklenir. Karel satın alımından sonra favök rakamında yukarı yönlü iyileşme olacak ve önceki yıllarda şirketin nakiti ile ne yapacağı merak edilirken, atılım bir döneminde olan bir şirket için bu değerleme biraz komik olmaya başladığını düşünüyorum. Bilançoda 400 milyon tl olarak değerlenen ömerli arazisi, 1.8 milyar tl civarına satıldı. Şirket buradan gelecek olan nakiti ile nakit pozisyonu güçlenmiş ve yeni yatırımlar için alan açmış olacak( karton yatırımı gibi). Özetle bu fiyatlamanın sürdürülemez olduğunu düşünüyorum.
    syg.

  8. #6936
    görüyorsunuz değilmi dönen dolapları dün 5 tl ye karanlıkta mal vermeyen kurumlar şimdi o kademelerin altına milyon lotları nasıl diziyorlar.Kahpeliğin kitabını yazdın emmi seni t....k da kabul etmeyecek.Ölüyü bile soyarsın.bu zamana kadar sana yapılanlara açıyordum ama çok haklıymış yapanlar.az bile yapmışlar.Milletin parası ile adam oldunuz ama millete zırnık koklatmadınız.

Sayfa 867/903 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •