Sayfa 635/1200 İlkİlk ... 1355355856256336346356366376456857351135 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by flyingsheep Yazıyı Oku
    hepimiz için geçerli bu aralar daha fazla grafik paylaşalım boşluğu dolduralım
    son zamanlarda kavga dövüşten başka ileti yok başlıkta..

Sacrosanct merhaba. Dün xu100 grafiği tam tartışmaların ortasında yollamışım doğal olarak arada gitti. Bugün biraz revize edip güncelledim. Fırsat bulunca bakarsın. Bol kazançlar herkese.

XU100

Çizgiler çok sağlıklı çalışmış gözüküyor.

Yatırım tavsiyesi değildir. Eğitim çalışmasıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Bist rallide. Yıl vermedim. O hedefim devam. Bir de bu hedefi millet altına yaparken verdik. Hatırlamada da hatalar mevcut. 70 cent demiştim. sizi mi kıracağım 100 olsun. Sizin yaranız nereden acaba :D
    Millet altına yaparken değil temmuz ayında o yılın tepesinde iKen verdin 82-83 ler var idi o zaman bir senede olmuş yine olur dedin.

Millet altına yaparken değil 15 temmuz öncesi sürekli çıkarkendi yorumunuz sonra kayboldunuz [emoji23][emoji23][emoji23]

Ben yararım var demedim ama sizin gibi söylediklerini unutanlara söylemim .bir insan niye söylediğini unutur ve çarpıtır çünkü doğru ve gerçek düşüncesini söylemediği için kıvırma ihtiyacı hisseder [emoji2][emoji2][emoji2]

Hatta 500 bin bile yazmıştınız o günü çok iyi hatırlıyorum bist 100 için .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Muhterem Dostlar,

Uzunca suren sessizligimin sebebi, her iki degerli moderatorumuzun ayni anda, yada iki gun arayla beni cezalandirma istiyakindan kaynaklanmistir. Buradaki muhabbeti ozledigimi belirteyim pesinen. Bu arada kismi bir saglik problemini de, umit ediyorum ki, insallah cozmusuzdur. Ciddi birsey olmamakla beraber, cok agrili ve sancili bir vaka idi. Pazartesi ameliyat olduk ve evde yaz tatilini geciriyorum. (Lutfen gecmis olsun mesajlari ile burayi mesgul etmeyelim. Giyaben dua gonderirseniz, bana ve butun hastalarimiza ulasacagindan eminim.)

Yazamasam da, okumaya devam ediyordum. Whats App meselesinin ne oldugunu anlayamadim, heralde orada birseyleri kacirdim. Ancak, Sacro Hoca'dan belki en az istifade edenlerden biriyimdir. (Cunku israrla kriz bekliyordum, hala bekledigim gibi. Sonra da, hem kriz bekleyip, hem de para kazansam kotu mu olur moduna girdim. Cok sukur, iyi de oldu ve bunda hususen Sacro Hoca'nin ve burada emegi gecen diger dostlarin hakki inkar edilemez. Herbirisine katkilari icin ayri ayri tesekkur ederim. )

Bu arada son birkac mesajdaki sitem kismini anlayamadim. Hepimiz gibi Sacro Hoca'nin da buradaki paylasimlardan istifade etme hakki var. Ister kendisi kullanir, ister amcasina kullandirir yada gider birilerine bu bilgiyi satar yada egitim vererek para kazanir. (Oyle yapiyordur demiyorum, aklima ilk bunlar geldigi icin; velev ki yapsin, bize ne diyorum...) Burasi tamamen gonullu, halka acik bir paylasim ortami degil mi? O zaman birakalim, isteyen istedigi sekilde paylasimlarina devam etsin. Bence bedava bir hizmet olmasina karsin, parayla verilen bircok hizmetten cok, ama cok daha degerli bir ortam burasi...

Acizane kanaatim, bize dusen sadece samimi bir tesekkur etmek olmali. Gonul,kimi severse guzel odur demis eskiler. Insanlar nerede mutlu oluyorlarsa, fayda goruyorlarsa, orada yazmalarindan daha tabii ne olabilir ki? Alinmaya, hassasiyuet gostermeye yada herhangi bir ithama hic gerek yok. Ustelik, Sacro Hoca'nin en az 50 tane basarili analizini burada takir takir sayabilecekken....(Tamam, arada bir takim siradisi kagitlara da takildigi olmustur. Ama, adam Maktk da bile para kazanmissa, bize dusen sapka cikarmak olmali bence.)

Zatem biryere de gittigi yok. Burada ara ara da olsa yazmaya devam ediyor gordugum kadariyla. Yeter ki sacma sapan sorularla paylasim yaptigina pisman etmeyin. "BGir haftadir kagit kimildamiyor" diye serzeniste bulunani gordum burada ben. Git o zaman 6 li Ganyan oyna Haci sen de; yada Bul karayi, al parayi. Aninda goruntu.

Bu agrilar beni yataga davet ediyor. Dua gonderin insallar. Rabbim saglik ve afiyetinizi bozmasin.

Selam ve muhabbetlerimle,

freesky

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bununla ilgili 'orta vadeli inciler' sayfasına yorum atmıştım.
    CUSAN da patron hisse satışı yapmıştı 2,66 lardan hisse satışı tamamlanıca 3,50 lere atmıştı. Evet haklısınız patronların hisse satışı tamamlanınca etki tepkiyi doğuruyor ve böyle hisseler muhakka bir tepki veriyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Millet altına yaparken değil temmuz ayında o yılın tepesinde iKen verdin 82-83 ler var idi o zaman bir senede olmuş yine olur dedin.

Millet altına yaparken değil 15 temmuz öncesi sürekli çıkarkendi yorumunuz sonra kayboldunuz [emoji23][emoji23][emoji23]

Ben yararım var demedim ama sizin gibi söylediklerini unutanlara söylemim .bir insan niye söylediğini unutur ve çarpıtır çünkü doğru ve gerçek düşüncesini söylemediği için kıvırma ihtiyacı hisseder [emoji2][emoji2][emoji2]

Hatta 500 bin bile yazmıştınız o günü çok iyi hatırlıyorum bist 100 için .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yok yok yanlışın var 11 milyon yazdım :D

7. tuğcelik.. yakın stoplu sırasıyla 4,45 4,75 kısa hedefleri olabilir.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

8. ESCOM'la ilgili bir yorumda şu adreste var (sayın mohikan yapmış yorumu):
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...310#post612310
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

Sayfa 635/1200 İlkİlk ... 1355355856256336346356366376456857351135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •