Sayfa 44/180 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. İnanmayanlar satsın tahta rahatlasın modundayız..

2. Pivot 12.4..

3. başka kağıtlardan realizasyon yapıp dün bir miktar daha teknosa aldık, hayırlısı diyelim...

4. 3.çeyrek sanayi tarafında pek içacıcı olmayacak gibi görünüyor..egser bile üretime ara verdi..teknosa farkını ortaya koyacaktır..hele hele son çeyrek en iyi çeyreğidir..
    Piyasa beni şaşırtıyor kontr cirosu 6 ayda 500 milyon piyasa değeri 12 milyar tl’ye dayanmış..iklimsa başlı başına 262 milyon cirosu var 6 ayda ve kontr kadar kar marjı var( kontr diğer faaliyetl geliri var).bu çeyrek mevsimsellikten bir sürpriz gelebilir iklimsa da..
    E-ticaret ve pazaryerinde ürün çeşitliliği her gün artmakta ve ciroda büyümenin devamı kaçınılmaz..
    Bol kazançlar..

5. İnanın bu piyasa da iklimsa halka açık olsaydı en az 5 milyat tl piyasa değeri ile fiyatlanırdı..

6. Teknosa iklimsayı halka arz edecem dese kaç lira piyasa değerinden etmeli?
    Yılsonu ciro beklentim 800 milyon..

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    3.çeyrek sanayi tarafında pek içacıcı olmayacak gibi görünüyor..egser bile üretime ara verdi..teknosa farkını ortaya koyacaktır..hele hele son çeyrek en iyi çeyreğidir..
    Piyasa beni şaşırtıyor kontr cirosu 6 ayda 500 milyon piyasa değeri 12 milyar tl’ye dayanmış..iklimsa başlı başına 262 milyon cirosu var 6 ayda ve kontr kadar kar marjı var( kontr diğer faaliyetl geliri var).bu çeyrek mevsimsellikten bir sürpriz gelebilir iklimsa da..
    E-ticaret ve pazaryerinde ürün çeşitliliği her gün artmakta ve ciroda büyümenin devamı kaçınılmaz..
    Bol kazançlar..
    KONTR'da farklı bir durum var. Borsamızda hiçbir şirket onunla kıyaslanamaz bence. Bende yok. Kontr pozisyonu olanlar çok kazandı ve kazanmaya devam edecek bence. Maalesef çok geç fark ettim onu.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

8.  Alıntı Originally Posted by asagir Yazıyı Oku
    KONTR'da farklı bir durum var. Borsamızda hiçbir şirket onunla kıyaslanamaz bence. Bende yok. Kontr pozisyonu olanlar çok kazandı ve kazanmaya devam edecek bence. Maalesef çok geç fark ettim onu.
    hocam konturda yüzüm gülüyor am teknosa asık suratla bekliyoruz.

Sayfa 44/180 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •