Sayfa 47/180 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Alt kanal desteğine kadar geldi, buralardan tepmeli yoksa ben onu tepeceğim.

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    bir süre büle takılsa..

uçacak kaçacak diye 13 lerden alanlar için..

güncel..

endeks ???

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Alt kanal desteğine kadar geldi, buralardan tepmeli yoksa ben onu tepeceğim.
    Hem alt kanal desteğinde hem de 22 Ağustos duzeltmesinde tepki aldığı ema 21 bollinger band orta çizgisinde..

Burdan da ceviremiyorsa tahtayı taktacimiz bıraksın bu işleri

Teknosadan bağımsız endeksin gözü aşağılarda.319x in altında 312x ve 303x destekleri mevcut.Endekste geri cekilme devam ederse Tknsa endeksten pozitif yönde ayrısabilecek mi bakalım..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

PARALEL güzeldir..

paralel oluştuktan sonra yapılacak tek şey( aşamalı olarak..) mal almak ve arkaya yaslanmak.. ancak paralelimiz bozuldu ama halen beyaz altına kaymadı.. tıpkı bir önceki yukarı çaprazda olduğu gibi..

yine yeşil beyaz ilişkisi.. beyaz yeşil birleştikten sonra arkaya yaslanılır beyaz yeşilden ayrıldı mı vedalaşmalar başlar.. turkuaz mürdumden ayrılır ve taşıyıcı görevini sürdürür. mürdüm ve turkuaz eşitlenip bar bu ikili üzerine çıkınca, mal alınır ikisi birleşim sonrası kırılınca satılır..

kısaca şimdilik kararağaça geldik.. Yunanistan üzerinden tekrar Avrupaya çıkıp yeni zirveler mi görecek yoksa geri dönüp düzeitmeyi bir süre daha yaşatacak..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

eğer A barında olduğu gibi tekrar 12.34 üzerine çıkıp üzerinde kalırsa hoş olur.. ama haftalıklar 11.70 seviyesınden dönmesine de, ben itiraz etmem diyor.. top palada, biz tribünde , izliyoruz..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

uzun vade için bir sorun yok.. A - B - C - D - nokralarında olduğU gibi beyazın yukarI çaprazı be kırmızının sarıyı ve beyazı aşağı yönlü kesmesi gerekir.. kısaca günlükler, hafalıkları bozmadığı sürece yukarı trend devam ediyor.. iyi çalışmalar.

7. İklimsa tarafına 70 milyon tl tutarında yatırım yapıldı..yıl sonu 1 milyar ciro beklerim..gwind cirosu ne kadar piyasa değeri ne kadar?daha niceleri…teknosa kısmı doludizgin..biz mi yanlış yapıyoruz piyasa mı yaşayıp göreceğiz..

8. Yatırım fonları almaya devam ediyor ama hisse fiyati dusuyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 47/180 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •