Sayfa 564/1002 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. İktidar değişikliğinde borsada büyük bir yükseliş bekliyorum. Yabancı yatırımcı seviyesi de ciddi anlamda artacaktır.

SPK Eski Başkanı Ali Fuat TAŞKESENLİOĞLU’NUN YENİ YOLSUZLUĞU ORTAYA ÇIKTI

Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesinde açılan tazminat davasında, KOÇ Holding’de 2012-2022 dönemlerinde ciddi miktarlarda örtülü kazanç aktarımı yapıldığını bu durumun 2017 döneminde Maliye Bakanlığında görevli vergi müfettişi tarafından tespit edildiği konu hakkında raporlar yazıldığı raporların derin Fetöcü Vergi Denetim Kurulu Eski Başkanı Hüseyin KARAKUM tarafından dosyalarında hıfz edildiği ve işlem yapılmadığı, ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına 2019/181814 sayılı şikayette bulunulduğu, sözkonusu müracaat üzerine Cumhuriyet Savcısının SPK’dan gerekli incelemelerin başlatılmasını istediği ancak SPK eski başkanı Fetöcü Ali Fuat TAŞKESENLİOĞLU’nun gerekli incelemeleri başlatmadığı belirtilerek Koç Holding yönetim Kurulu Üyeleri hakkında TTK’nun 369/1., 553. ve 555. maddeleri uyarınca tazminat davası açılmıştır. Ticari dava yalnızca küçük ölçekli yerli yatırımcı menfaatleri gözetilerek kamu yararına açılmıştır. İlerleyen dönemde Koç Holding’ten davaya yönelik açıklama yapılmazsa buradan tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

3. Altın yatırımı yapmak için İş Portföy Altın Fonu(TTA) aldım fakat altın %2 kapattığı halde fon bugün -%0.35 negatif getiri yaptı. Sanırım yanlış fona yatırım yaptım altına göre hareket eden fon önerisi olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Altın yatırımı yapmak için İş Portföy Altın Fonu(TTA) aldım
    https://www.isportfoy.com.tr/tr/yatirim-fonu/TTA/TRL
    Memento mori

Dostlar, su anda fon turune gore en iyisi olan KIG PORTFÖY para piyasa fon hakkinda goruslerinizi alabilir miyim....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

T+0 da bir numara bu..........

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kie, sadece ters repo-f.bonosu- takasbank ile %2 nasil getirmis yeni gordum bu fonu.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    2025 düşüncesi bende de var. fakat bunun için buralardan yavaştan dönmesi gerek diye düşünüyorum. nasdaq 7500 dow 25000 bekle diyen yutuberlerin dediği çıkarsa 2001 krizi ve 2008 krizi sonrası gibi çok daha yavaş bi yolculuk da olabilir, dibi tutturmak en büyük sorun şu an..sizin hedef bir fiyat var mı dowda veya nasdaq'ta?
    Nasdag 9000 seviyesine gelir diye tahmin ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Altın yatırımı yapmak için İş Portföy Altın Fonu(TTA) aldım fakat altın %2 kapattığı halde fon bugün -%0.35 negatif getiri yaptı. Sanırım yanlış fona yatırım yaptım altına göre hareket eden fon önerisi olan var mı?
    ben geçmişte yıllarca tca taşıdım bazen öyle oluyordu ama yine de geriye doğru 10 yıl karşılaştırırsanız tca yıllık bazda fiziki altından düşük getirmemiş hiç, tta'nın da farklı olduğunu sanmam, o şekilde inceleyin bir de satış vermeden. sonuçta bu fonlarda sadece altın yok altının faize konmuş hali var. myfinans teşekkürler bu arada.

Sayfa 564/1002 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •