Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün dedim
    Trend is my firend deyip vuracaklar zopayı nosfecagri abi malesef hemen roket ralli moduna girme
    Memedabi önce bizim ocağımıza incir ağacı dikti, son gelişinde de lönkcülerin ocağına incir ağacı dikecek demedim mi
    Memedabi bu diker abi
    Yabcak bişii yok, zevk almaya bakıcaz
    Başkan nasibimizde yokmuş, zopa yemedik desek yalan olmaz bin şükür.

Bitek şu sasaya shortu kalın basamadım totom yemedi. Ona yanıyorum.

Oktoberfest'de birer bira parası kazandık sasa corddan.

Ekim vade 2. haftası gidişat belli olur, bu vade olmazsa öbürü, o da olmazsa öbüründe ralli gelir. Elimdeki kağıtlar bana göre ucuz, acelem de yok ihtiyacım da, şimdi buradan basar demek çok aşırı iddialı geliyor bana. Gitmesi daha büyük ihtimal.

Bu çarşafa dolanan tayfa cambaza bak da olabilir, bu ucuzlukta bu kağıtlar buralarda kalmaz ben baya boğayım yarın mal alabilirsem.

Şu an %70 maldayım. Kaldıraç yok.

2. Avrupa borsaları düşüşle kapandı

BRÜKSEL (AA) - Avrupa borsaları işlem gününü düşüşle tamamladı.

???????Kapanışta gösterge endeks Stoxx Europe 600 yüzde 1,67 değer kaybederek, 382,89 puana geriledi.

İngiltere'de FTSE 100 endeksi yüzde 1,77 azalarak 6.881,59 puana, Almanya'da DAX 30 endeksi yüzde 1,71 düşerek 11.975,55 puana, Fransa'da CAC 40 endeksi yüzde 1,53 değer kaybıyla 5.676,87 puana ve İtalya'da FTSE MIB 30 endeksi yüzde 2,4 gerileyerek 20.352,98 puana indi.

Avro/dolar paritesi TSİ 19.16 itibarıyla yüzde 0,61 azalarak 0,979 seviyesinden işlem gördü.

Almanya'da enflasyon eylülde yüzde 10'a çıkarak Aralık 1951'den bu yana en yüksek orana ulaştı.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, tüketicileri ve şirketleri yüksek enerji maliyetlerinden korumak için 200 milyar avro değerinde fon oluşturulacağını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Kadın külotu ve sütyeni satan Suwen 17 den 40 liraya gelmiş , fk 28 pd/dd 10 , piyasa değeri tam 2 milyar 156 milyon...

Sözün bittiği yerlerden biri....

4. ABD'de eski gökdelenlerin yıkım görüntüleri oluyor.

Bizde fazla o tip durum yok gibi. Karayollar Müdürlüğü binası eski filmlerde iş adamının merkez ofisi gibi lanse edilirdi, sonra tarihi anıt olarak tescillendi diye hatırlıyorum.

Ankara GIMA binası en eski yüksek binalardan olmalı,
    https://www.gzt.com/gztmzt/turkiyeni...a-1959-3422585

Okmeydanı IETT Hilton Sitesi de eski sayılır, 1957 denmiş.

https://www.imar.istanbul/tr/proje/o...-iett-bloklari
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Başkan nasibimizde yokmuş, zopa yemedik desek yalan olmaz bin şükür.

Bitek şu sasaya shortu kalın basamadım totom yemedi. Ona yanıyorum.

Oktoberfest'de birer bira parası kazandık sasa corddan.

Ekim vade 2. haftası gidişat belli olur, bu vade olmazsa öbürü, o da olmazsa öbüründe ralli gelir. Elimdeki kağıtlar bana göre ucuz, acelem de yok ihtiyacım da, şimdi buradan basar demek çok aşırı iddialı geliyor bana. Gitmesi daha büyük ihtimal.

Bu çarşafa dolanan tayfa cambaza bak da olabilir, bu ucuzlukta bu kağıtlar buralarda kalmaz ben baya boğayım yarın mal alabilirsem.

Şu an %70 maldayım. Kaldıraç yok.

Çağrı beni bıraktın mı??
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Uçak beni Fransa da bıraktı.

Katırlar vasıtasıyla haymanaya dönmem lazım başkanım
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çağrı beni bıraktın mı??

7. İş adamına verilen para genelde enflasyona yol açmıyor ama vatandaşa verilen para hemen enflasyona yansıyor. Aralık ayında asgari ücret, Ocak ayında da memur ve emekli zamları var.

Hazaran ayına kadar döviz muhtemelen tutulacak, dövize girmek isteyen büyük paraya Londra aracılığı ile yüksek faiz veriliyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uçak beni Fransa da bıraktı.

Katırlar vasıtasıyla haymanaya dönmem lazım başkanım
    Başkan mı? sen beni başkanla birbirimize mi düşürcen alemde bi başkan olur o da ben değilim.
    ya sen buraya dön ben seni bu yaşımda sırtımda taşırım.ben alaylı olduğumdan okumuş adamın değerini bilirim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •