Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Tahmin tutmadı yanıldık yurtdışında ��*♂ï¸��*♂ï¸��*♂ï¸

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İş adamına verilen para genelde enflasyona yol açmıyor ama vatandaşa verilen para hemen enflasyona yansıyor. Aralık ayında asgari ücret, Ocak ayında da memur ve emekli zamları var.

Hazaran ayına kadar döviz muhtemelen tutulacak, dövize girmek isteyen büyük paraya Londra aracılığı ile yüksek faiz veriliyor gibi.
    Kapitalizmin özü; Para varsa, zenginler paylaşır Borç varsa, halk öder...
    Bu kuralı değiştirmeye çalışırsan enflasyon yükselir mi demek istiyorsun ariston abi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bankaların portföylerindeki tahvilleri kafaya takmaya gerek yok. Merkez Bankaları niye var? Gerekirse onlar alır.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam yarın S&P’nin kredi değerlendirmesi var. Gizem Öztok not indirecek diyordu.

Ha indirse nolur. Çöpten çöp -‘ye düşürür en fazla.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kapitalizmin özü; Para varsa, zenginler paylaşır Borç varsa, halk öder...
    Bu kuralı değiştirmeye çalışırsan enflasyon yükselir mi demek istiyorsun ariston abi

Sistem malesef bu şekilde çalışıyor. Zengin sayısı az, onların yedikleri içtikleri harcadıkları vatandaş için çalışacak iş olarak dönüyor. Vatandaş aynı şekilde yeyip içmeye başlar ise onu karşılayacak yapı şimdilik yok, belki robotlar vs ileride devreye girer ise rahatlama olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kadın külotu ve sütyeni satan Suwen 17 den 40 liraya gelmiş , fk 28 pd/dd 10 , piyasa değeri tam 2 milyar 156 milyon...

Sözün bittiği yerlerden biri....
    5 yıllık enflasyonu önden fiyatlıyor..
    Bist ucuz...
    Memento mori

6. O gyo 95 kuruştan alıp çökertmiştim bir ay süründü sonra gübreye geçmiştim 2,26 dan hey gidi günler hey

7. Yusufeli Barajı geçen sene bitmişti ama çevredeki viyadük ve tüneller ile yeni Yusufeli İlçesi inşaatları tamamlanmadığı için su tutmaya başlamamış görülüyor, muhtemelen bu yıl da devreye alınamayacak.

Planlama bu hayatın gerçeği, düzgün planlama yapmayınca verimlilik düşük oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    orada C35 beton kullanılmıştı. fena değil yani. mesela gene istanbul' da sapphire' de temelde C60 kullandılar , binada da c50 kullandılar. bir de radye jenarel yaptılar orayı ... var öyle başka yüksek kaliteli beton kullanılan binalar. mesela sabancılar C30 kullanmıştı.
    sn.Lucky sütbıyık,benim ilgilendiğim kısım binadan kaç yıl daha kira geliri elde edileceği.
    Eurobond faiz getirisi 10 fk cıvarı,iş kulenin fk sı nedir?
    Yıkılıp yeniden yapılsa güncel maliyet ne olacaktır.?(tahminim 500-700 mlyn dolar cıvarıdır)
    Ben RİSK i az getirisi makul yatırım yapan biriyim.

YTD

Sayfa 606/1001 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •