Tahmin tutmadı yanıldık yurtdışında *♂ï¸*♂ï¸*♂ï¸
Tahmin tutmadı yanıldık yurtdışında *♂ï¸*♂ï¸*♂ï¸
Bankaların portföylerindeki tahvilleri kafaya takmaya gerek yok. Merkez Bankaları niye var? Gerekirse onlar alır.
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam yarın S&P’nin kredi değerlendirmesi var. Gizem Öztok not indirecek diyordu.
Ha indirse nolur. Çöpten çöp -‘ye düşürür en fazla.
Sistem malesef bu şekilde çalışıyor. Zengin sayısı az, onların yedikleri içtikleri harcadıkları vatandaş için çalışacak iş olarak dönüyor. Vatandaş aynı şekilde yeyip içmeye başlar ise onu karşılayacak yapı şimdilik yok, belki robotlar vs ileride devreye girer ise rahatlama olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
O gyo 95 kuruştan alıp çökertmiştim bir ay süründü sonra gübreye geçmiştim 2,26 dan hey gidi günler hey
Yusufeli Barajı geçen sene bitmişti ama çevredeki viyadük ve tüneller ile yeni Yusufeli İlçesi inşaatları tamamlanmadığı için su tutmaya başlamamış görülüyor, muhtemelen bu yıl da devreye alınamayacak.
Planlama bu hayatın gerçeği, düzgün planlama yapmayınca verimlilik düşük oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
sn.Lucky sütbıyık,benim ilgilendiğim kısım binadan kaç yıl daha kira geliri elde edileceği.
Eurobond faiz getirisi 10 fk cıvarı,iş kulenin fk sı nedir?
Yıkılıp yeniden yapılsa güncel maliyet ne olacaktır.?(tahminim 500-700 mlyn dolar cıvarıdır)
Ben RİSK i az getirisi makul yatırım yapan biriyim.
YTD
Yer İmleri