Sayfa 265/948 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Forumda günlük onlarca paylasim yapan şahıs kişi ,doğru yorum paylaşım yapmıyor açık veriyorsunuz surdan sattım burdan alacağım demek etik değil buraya takip eden yüzlerce kişi var lütfen paylaşırken forum kuralı ve vicdan sorgusunu yapın

2. satıcılar biraz aşağı inse takozları kaldırıcam da biraz yükseğe koymuş 2,65-2,70 e bi gelse yapıstır................

3.  Alıntı Originally Posted by ustun1 Yazıyı Oku
    Forumda günlük onlarca paylasim yapan şahıs kişi ,doğru yorum paylaşım yapmıyor açık veriyorsunuz surdan sattım burdan alacağım demek etik değil buraya takip eden yüzlerce kişi var lütfen paylaşırken forum kuralı ve vicdan sorgusunu yapın
    Beni kastediyorsaniz yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz ve hayal ürünüdür. Sadece kişisel görüşüm ve diger takip ettiğim bunun gibi beklentisi yüksek hisselerde yapılan karşılaştırmalardir. Ve yazarkende bunu belirtiyor uz. Genellikle, ytd , vs.v.s
     Alıntı Originally Posted by ustun1 Yazıyı Oku
    Forumda günlük onlarca paylasim yapan şahıs kişi ,doğru yorum paylaşım yapmıyor açık veriyorsunuz surdan sattım burdan alacağım demek etik değil buraya takip eden yüzlerce kişi var lütfen paylaşırken forum kuralı ve vicdan sorgusunu yapın

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Beni kastediyorsaniz yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz ve hayal ürünüdür. Sadece kişisel görüşüm ve diger takip ettiğim bunun gibi beklentisi yüksek hisselerde yapılan karşılaştırmalardir. Ve yazarkende bunu belirtiyor uz. Genellikle, ytd , vs.v.s

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar Lütfen sakince izleyelim boş yorum ve tartışmalardan kaçınalım!

5.  Alıntı Originally Posted by ustun1 Yazıyı Oku
    burada yazılanların ne kadarı doğrudur bilinmez ...

yazmak kolaydır, realiteye bakalım
    "bu arada 1.80 olursa bende 300000 lot almayı düşünüyorum , yatırım tavsiyesi değildir hatta hayal ürünüdür"
    sabır, sabır, sabır...

6. İnternetten alım yasağı 2 hafta kalmış temmuz 23 de bitiyor hadi hayırlısı

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    burada yazılanların ne kadarı doğrudur bilinmez ...

yazmak kolaydır, realiteye bakalım
    "bu arada 1.80 olursa bende 300000 lot almayı düşünüyorum , yatırım tavsiyesi değildir hatta hayal ürünüdür"
    Ceza 3 aydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 23 temmuza kadar Erciyas boru olsa güzel olur ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 265/948 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •