Sayfa 265/667 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 5330 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Keşke dediğin gibi olsa sorpressa hocam toplu olan malı aşağı basarak elde tutamaz. Bir haftadır yazdığım her kademede mal verdi. Bende inat ettim o verdikçe bende topladım hisseyi bakalım sonuç nasıl olacak.
     Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Mal toplu sanırım.Ne düşürürsek kârdır diye dizi filmi mi çekiyorlar?
    Yönetimde hisse geri alımı açıklama konusunda sınıfta kaldı.Hintli üst yönetime daha etkili konuşmuyorlarmı konuşuyorlar mı onuda bilmiyoruz.Şeffaflık ilkesine bağlı olarak gerekli açıklama yapabilirler.
    Tepeden mi bakıyorlar küçük yatırımcılara?
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. +10 yıllık bir yatırımcı olarak eğer burayı takip ediyorlarsa benimle uğraşmayı bırakmalarını tavsiye ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Keşke dediğin gibi olsa sorpressa hocam toplu olan malı aşağı basarak elde tutamaz. Bir haftadır yazdığım her kademede mal verdi. Bende inat ettim o verdikçe bende topladım hisseyi bakalım sonuç nasıl olacak.

Özkan Abi bende nakit olsa bende bu fiyatlardan alırdım.Çok çok bilançoda hadi bir iki kalemi sürpriz yaptılar diyelim 3. değil 4. Çeyregi beklerdim.Bugün kademelerde işlem olmamış çok ,tahtayla ilgili kişiler mola verdi bugün sanırım.

4. 12.600 ü zorlamışlar biraz,orası da stop olmalı bazıları için.O da yememiş.

5. İsteyene veriyor ben de aldım biraz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

açık söylemek gerekirse ARENA tam bir hayal kırıklığı oldu.. takıpten bu yana 12.82 alıp 12.78 iade ettim ama gözüm hala çöplükte..1-2 hafta daha listenin dibinde kalır sonrada listeden çıkar.. 13.60 ile 12.80 arasında ve güldürdü ne de oldürdü.. tamamen süründürdü.. bu son fırsatı..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Tüm teknikçileri terste bırakan bir arena var son bir kaç aydır ...

Grafikte alttaki yatay beyazı yani sıfır çizgisini aşağı kırarsa hisseyi tutamazlar son nokta orası altında resmen uçurum olur, önceki yukarı ve aşağı kesmelerinde ne olmuş bakınız.

Ancak ben böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum hisseyi getirecekleri en maksimum aşağı seviyeye son noktaya kadar getirdiler , bu seviyeden sert yukarı bekliyorum. Arena yatırımcılarının biraz rahatlayacağı bir hafta bekliyorum inşallah

8. Bozulan birşey yok.. dolar bazlı bakın TL yanıltır
     Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku

Tüm teknikçileri terste bırakan bir arena var son bir kaç aydır ...

Grafikte alttaki yatay beyazı yani sıfır çizgisini aşağı kırarsa hisseyi tutamazlar son nokta orası altında resmen uçurum olur, önceki yukarı ve aşağı kesmelerinde ne olmuş bakınız.

Ancak ben böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum hisseyi getirecekleri en maksimum aşağı seviyeye son noktaya kadar getirdiler , bu seviyeden sert yukarı bekliyorum. Arena yatırımcılarının biraz rahatlayacağı bir hafta bekliyorum inşallah
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 265/667 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •