Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    evet vermişiz! almamışlar...
    2017 olayı tabi.. hafıza patates
    Patates dedinde abi.biz patates ekmiyoruz.ama pataese 1 yıl para veriyoruz 1 yıl para vermiyoruz.
    bizim tarla toplamda 400 dönümlük bir tarlanın sadece bir parçası.
    patatesciler kiraladığında önce hasat yapanlar hasadı topluyor.
    sonra hurraa işçiler vs dalıyor....
    en sonda kimsenin mihnet etmediği küçük patatesler kalıyor.
    çok rahat 1-2 çuval toplanıyor.biz helallik alıyoruz ama .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Bazı kurumlar sıkıntıda demiştim. Biri bedelliyi patlatmış, bence en az sıkıntılı olanı üstelik.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    cimsa nın 4 saatligi harika
    bak çok fazla hisse yazıp sinyal yakıyorsun. bu işler ters teper söyleyeyim de. ismi lazım değil böyle twitter ( mavi kuş ) ta böbürlenerek hisse yazanlar oluyor , hee hele o hissenin pay vadelisi varsa , o kişinin teknik analizini sırf gıcıklığına zevk için darmadağın edebilecek kapasitedeki kişiler de bu forumu okuyor. bilesin de zarar etmeyesin. eskiden de olurdu bu dündar abi vardı dündar altay , zevkine cayır cayır parayı yakardı sırf ukalanın şımarığın birisini tahtada dağıtmak için. yani bu işler böyle. borsanın bir de bu yönü var.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Hoş bulduk abey ben hep masadaydım sadece pozdayken burayı okumuyordum şimdi pozda değilim eğlenceli olduğu için biraz takılayım dediydim

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Ufak tahtaları tavan tavan götürmek kolaydır. Kurumsal tahtalarda o iş sakata geldi bence. İşin içine viop da girince iyi zopaladılar.

Kolpaçinodaki fazla açılma sabri boğarlar repliği gerçek oldu
    ufak tahtaları* ( *sizin tabiriniz ) patrondan habersiz götüremezsin . yoksa kafana malı yersin. yani o tarz hisselerde patrondan , okey şugar, yol senin yordam senin , bas gaza hız sınırı serbest teyidini almadan operasyon yapamazsın.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    S&P, Türkiye’nin kredi notunu düşürdü.!!!
    https://m.bloomberght.com/s-p-turkiy...usurdu-2316336

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Zaten bahane arıyolardı satmak için buda tuzu biberi olur heralde...
    Emin ol para her kapıyı açar...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Niye ki?
    Benim aracı kurumlardan biri. Çok kaliteli bir aracı kurum çalışanlar bilgili ve hızlı.
    Mesela GEDIK'ten emir gönderdiğimde ilk sırada sıraya giriyor. Ama diğerleri son sırada.

GEDIK'e para lazım olmuş bedelli yapmış. INVEO destek çıkmış. Açık oluşmuş.
    Fiili dolaşım %14 görünüyor.
    bu bilgi hatalı !

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ufak tahtaları* ( *sizin tabiriniz ) patrondan habersiz götüremezsin . yoksa kafana malı yersin. yani o tarz hisselerde patrondan , okey şugar, yol senin yordam senin , bas gaza hız sınırı serbest teyidini almadan operasyon yapamazsın.
    Tabii ki patron tamam demeden ufak tahtalarda operasyon olmaz. Burda asıl kastım operasyon olan tahtaların viopu da var. Spotta kafaya malı yediler yetmedi belki de viopta küsküyü yediler. Tahtalara böyle dalarken long açıp kazancı katlamak istemeleri daha büyük ihtimal.

Bunun artçıları ekim vade sonuna kadar gider. Az çok poz kurtarsalar bile bu artık bir pirius zaferi olur.

Gedik de bunu söylüyor
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •